vrijdag 10 september 2010

Fashion: Black with a touch of Colour

Vandaag een OOTD. Ik heb al eerder een OOTD geplaatst met een √°nder bloemenshirtje, maar vandaag heb ik de andere aan. Wel een beetje hetzelfde, maar toch leuk om te laten zien!


Dit heb ik aan vandaag.  Nu ga ik jullie vertellen van wat voor merk ik iets aanheb! Het rozenshirtje komt van de Vero Moda, en koste €14.95, daarover heb ik een soort jasje van Only Play, lang geleden gekocht, dus ik weet helaas de prijs niet meer. Onder het rozenshirtje heb ik nog een lang zwart shirtje, die je ook, zoals ik hier heb gedaan, als jurkje kunt gebruiken. Deze is van de H&M, en koste geloof ik maar €7.95! Daaronder heb ik een maillot, dat is heerlijk warm, en kun je met dit weer gewoon dragen! Deze komt van de Action voor een superprijsje van maar €2.59! En als laatste, mijn 'fake' Uggs van Ella! Echt, I love Uggs! Dezen kosten trouwens €20.00 bij de Schuurman Schoenen.

Dit was mijn outfit. Op school had ik wel de opmerking gekregen dat mijn onderste gedeelte heel zwart was, maar je kunt er ook een andere kleur legging onder doen. Ik had geen andere, dus dan maar simpel zwart! Maar je mag het natuurlijk helemaal zelf weten!

Dragen jullie ook wel 's veel zwart in 1 outfit?

Liefs, Esmay

6 candy's:

Anoniem zei

Ik draag soms ook veel zwart in een outfite ja:P Kan heel mooi staan. Deze lijkt inderdaad veel op die andere. Hahaha, maar toch een leuek outfite. Liefs, xxxx

Loeder zei

Leuke outfit!

Natasja zei

Erg leuke outfit, ik draag niet vaak veel zwart eigenlijk, maar vind het je goed staan =)

Eline zei

Leuk shirtje!

Ik draag veel zwart, altijd gedaan ook al. Ik fleur het altijd op met mooie sieraden, een goede tas en een mooie sjaal :)

Mariel zei

Leuke outfit!

Esmay (admin) zei

@ Eline: Ja ik heb ook altijd heel veel zwart gedragen!
Vond het gewoon mooi, ik weet niet. Nu vind ik het ook leuk, maar nu fleur ik het inderdaad ook op met gekleurde items :)!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC