dinsdag 28 september 2010

Beauty: Essence "Oog" producten

Van Essence had ik ook een paar oogproducten gekregen, en ik moet je zeggen... Nee, ik ga helemaal niks zeggen! Just watch, and read it. Dan kom je vanzelf te weten wat ik ervan vind! First, dit leuke oogschaduwpalletje! Ik vind hem zelf wel leuk uitzien, oke, doorzichtig plastic is cheap, maar op een of andere manier maakt het me niet uit. Heel raar, i know. Maar de verpakking is wel wat simpel, en dat is wel jammer. Maar voor de rest kan het er absoluut mee door!


Zie je die swatches?! Oh my gosh, écht goed is het hoor! Dit is met slechts één (!!!) veegje. Oh my gosh, ik wist niet dat er zoveel pigment van af kwam, zeg. Het is echt goed. En het leuke is: Mét oogschaduwbasis blijft het ook de hele dag goed zitten. Ik had hem getest met en zonder. Nou zonder ging het niet zo goed. Ik was kwart voor 4 vrij en toen was het in de lijntjes gaan zitten (ik had ook gesport!), en met, toen bleef het tot 's avonds laat nog goed opzitten! Oh, yes. Dit palletje is zeker een aanrader! Wat trouwens wel jammer is, is dat de oogschaduws best wel korrelig zijn, dat is jammer. Maar verder is het een super-palletje voor zo'n prijsje!

Sun Club Eyeshadow in 05 Long Island Breeze is te koop bij de grotere Kruidvat-fillialen voor €2.99!Dan heb ik dit leuke mini-oogpotloodje gekregen. Deze is van de Pocket Beauty-lijn, en deze kun je handig meenemen, en aan je mobiel hangen! Erg leuk, én handig. De verpakking vind ik leuk. Het is gewoon simpel zwart, maar ik vind zwart altijd goed. Het ziet er dan altijd wel wat duurder uit!


Oke, hij is niet zwart-zwart. Dat is jammer. Bij het rechter lijntje heb ik maar een keer 'gestreept', en bij die andere rond de 5 keer, en hij is dan nog niet helemaal zwart. Dat is jammer, aangezien Essence wel betere oogpotloodjes heeft (Dat weet ik uit 'ervaring'). Verder is het een leuk dingetje, maar kom op: We want a black line!

Pocket Beauty Mobile eyepencil is te koop bij de grotere Kruidvat-fillialen voor €1.29.


En als laatst hebben we nog een waterproof mascara. Ik vind de verpakking ervan mooi. Zwart met blauw, blauw van water, want het is splash-proof, dat vind ik wel leuk gezocht! Ja, de verpakking is goedgekeurd!


Het borsteltje vind ik fijn. Hij is redelijk groot, en werkt daardoor ook wel fijn. Normaal ben ik niet zo van de haartjes (ik ben meer van het plastic-achtige), maar ik vind deze wel fijn! Zoals je ziet op mijn oogfotootjes werkt-ie ook prima! Op de eerste foto heb ik helemaal niks op. Op de tweede foto heb ik 1 laagje, dat is ook al wel prima, maar ik miste de volume, daarom deed ik nog een derde laagje op, dat heb ik op de derde foto, zoals je ziet: Lengte + Volume! En of-ie waterproof is? Ja, ook dat! Ik had weer last van windhuilen, en toen ik op school kwam zat het er allemaal nog perfect op, terwijl het normaal altijd uitloopt!
Helemaal prima mascara dus!

Sun Club 100% Splash-proof mascara is te koop bij de grotere Kruidvat-fillialen voor een prijsje van maar €2.79!

Dit was weer de review, de volgende keer komt er alleen nog een look van Essence aan,
en dan ben ik klaar met deze Essence reviews! Ik vind zoals ik al heb gezegt alle producten wel fijn, en ben er harstikke blij mee!

Veel liefs, Esmay

5 candy's:

Frauke zei

Mooie spullen allemaal ! ^^

Elisa zei

Leuk dat Essence steeds beter word :)

Anoniem zei

Essence word inderdaad veel en veel beter. Allereerrst die oogschaduw. Hoezo goeie pigmentatie. Dat is wel echt de uitspringer van deze drie. De mascara verdient zeker plek 2. Maar je hebt al hele mooie gevormde wimpers van jezelf. Die pocket ding vind ik niks. Liefs, xxxx

Eline zei

Ziet er best goed uit!

Josephine zei

Wauwie!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC