zaterdag 25 september 2010

Beauty: Essence "Gezicht & Lip" producten

Ik kreeg van het welbekende merk Essence wat producten om te testen, ze zijn nieuw, want ze hebben de producten vernieuwd. Ik was wel heel erg benieuwd, en vandaag ga ik jullie de gezicht en oogproducten laten zien, en mijn mening erover geven!





Allereerst dit product. Dit is een mousse foundation van de Pure Skin lijn. De Pure Skin lijn heeft 3 dingen: Schoonmaken, verzorgen en 'coveren'. Dit is dus een cover-versie. Ik vind de verpakking wel redelijk, maar het blauwe ziet er echt zo cheap uit! Natuurlijk, Essence is geen duur merk, maar hey, dit kan beter! Want ze hebben het potje van glas, en dan de deksel zo cheap, als ze die nou is mooi zwart maakten, met zilveren letter... Mmm, ik kan me wel zo'n potje voorstellen, haha!



Zoals ik al vaker zei is dit een mousse. En mousse's staan er om bekend dat ze té goed dekken, ze geven een caky effect. En helaas is dat bij deze ook zo, niet zo heftig natuurlijk. Maar het ziet er niet heel natuurlijk uit! Dat is jammer, maar dat is bij alle mousse foundations zo! Verder voelt-ie wel fijn, hij is lekker zacht, en echt; mousses voelen heerlijk aan! Ja, eigenlijk vind ik dit wel een aanrader. Want hij is niet té caky, natuurlijk wel iets, maar dat is niet te voorkomen! Verder is-tie het best geschikt voor een vette huid, want bij een droge huid droogt -ie alleen maar meer uit! Helaas begint mijn neus na een paar uurtjes wel weer te 'vetten' (:$), maar mijn neus is ook wel extreem vettig! :(

Pure Skin Cover-lijn Mousse Foundation in kleur 03 is te koop bij grotere Kruidvat-fillialen voor de prijs van  €3.79!



Dan heb ik nog iets van de Pure Skin-lijn. Dit is een concealer met 2 kanten, heel erg multi-functioneel, want je kan hem ook heel handig meenemen! Ik vind het wel een simpele verpakking, met gewoon huidskleur en een groene/minty kant! Hier kan ik ook wel weer een spannender verpakkinkje bij bedenken, maar het gaan natuurlijk ook deels over het product zelf...


Ik vind deze concealer zelf erg fijn! Dekt goed, maar niet té, en ze zijn fijn te blenden! Op de swatch-foto heb ik natuurlijk een beetje wat dikker gedrukt, zodat je het goed kan zien op de foto, maar echt. Ik vind hem echt fijn! Gebruik hem nog steeds dagelijks. Dit word met gemak mijn nieuwe, daily concealer!

Pure Skin Cover-lijn 2 in 1 Coverstick kleur 02 is te koop bij de grotere Kruidvat-fillialen voor de prijs van €2.49!


En last but not least hebben we nog deze prachtige lipgloss! Zeg nou zelf: Is dit geen plaatje?
Ik vind de verpakking zelf eigenlijk wel mooi, past perfect bij de Sun Club-lijn, want het ziet er ook lekker zomers uit! Ja, hier ben ik superblij mee, want ik ben tegenwoordig helemaal dol op lipglossjes, en ik moet je zeggen...


... He's pretty! Hij geeft wat kleur af, en hij plakt niet. Hij ruikt trouwens superlekker, echt heerlijk naar suikerspin, alleen als het op je lippen zit ruik je dat niet meer. Oh boy, I absolutely like it! Ja, ik vind hem echt heel erg fijn, en hij ligt nu fijn in mijn etui, zodat ik hem lekker elke dag op school opnieuw kan opsmeren! Het is trouwens kleur Sunkiss Coral, een prachtige koraalkleurtje!

Sun Club-lijn lipgloss in Sunkiss Coral is te koop bij de Kruidvat, bij de wat grotere fillialen, voor  €1.99!

En dit waren de producten van Essence voor deze keer. De volgende keer komt er nog een review van de Oogproducten, en daarna komt er ook nog een gehele Essence look aan! So, be prepared!

Veel liefs, Esmay

6 candy's:

Frauke zei

Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? :D Leuke review ^^

Anoniem zei

Volgende week ga ik ook die concleaner en die lipgloss inslaan. Het is echt een plaatje. Die kleur alleen al. Jammer van de mouse. Er bestaat geen perfecte mouse. Liefs, xxxx

Eline zei

Duidelijke review!

Teddy zei

Die concealer achtige stick ziet er best wel goed uit!

Josephine zei

Wauw, lijken me echt superfijne producten, denk dat ik eens voor die concealer en lipgloss ga kijken :D

Natasja zei

Erg leuke review!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC