maandag 19 december 2011

personal: ijstijd

Image and video hosting by TinyPic
Vorig jaar winter
's Ochtends, half 6.
Ik doe mijn fietstassen op mijn fiets, zoals elke morgen, en fiets weg. Niets vermoedend. Het regent niet. Gelukkig! Koud en donker was 't. Ik fiets weg en ik moet een bocht maken. Langs de auto en dan zo verder. Dus ik fiets en maak de bocht en BAM. Voor ik het wist lag ik languit op de straat. What the... Bleek het dus gevroren te hebben en was het dus ijsglad. Heerlijk begin van de morgen. Not.

Zo zag mijn ochtend er dus uit. Ik moet elke morgen behalve zondag kranten doen, en in de winter blijkt dat niet altijd even leuk. Wist ik veel dat het heeft gevroren en dus heel erg glad is. Je ziet het ook gewoon niet dat het op sommige stukken glad is. Heel. Fijn. Nu heb ik dus een blauwe reet. Dat word nog leuk als het écht, écht winter is. #nee

Follow: Bloglovin // Twitter // Flickr

7 candy's:

beautyforgirls zei

Dat is inderdaad geen lekker begin van de ochtend. Niks gebroken? Het was gister ook heel glad op de weg.
Liefs xxx

Nathalie zei

Ohh je mmoet idd echt oppassen met dit weer! Maar wel bikkel! :) x

Juudith zei

Ooh niet tof zo'n begin van de dag!! TOch niet flinke botbreuken ofzoo??

Esmay zei

@ beautyforgirls & Juudith:
Nee ik heb niks, haha!

Todaysbeauty.nl zei

Brrr ik haat de ijstijd haha

Inner Beauty Battle zei

Ik ken het haha. Ik begon juist in de winter met de ochtendkrant, sneeuw en alles heb ik gehad. Verschrikkelijk. Enige leuke vond ik dat mensen enveloppen op de deur hadden met geld er in haha.

Jolien zei

Ik ben gisteren ook gevallen met mijn fiets! Mijn mama zei voor ik vertrok nog dat ik voorzichtig moest zijn op de brug en ze had gelijk: daar lag ik!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC