zaterdag 3 december 2011

i love: kruidvat anti-klit spray

Image and video hosting by TinyPic
I'm loving dit product. Oke, ik heb 'em pas 2 dagen, maar ik vind 't nu al geweldig. Vinden jullie de verpakking ook niet ontzettend cute? Ik wel. Roze met een kasteel en een prinses. Ik word er gewoon spontaan vrolijk van. Oke, het is misschien voor kleine meisjes, maar ik krijg vaak genoeg te horen dat ik ook klein ben (als in lengte, niet in gedrag), dus wat dat betreft...

Deze Kruidvat anti-klit spray zag ik staan voor het luttele bedrag van €1.99, en ik rook eraan. Oh mai gaaawd. Wat ruikt dit spul geweldig. Ik kan het niet uitleggen, maar het ruikt echt heerlijk. Op de achterkant staat dat er aardbei inzit, maar dat ruik ik niet echt. Oh, over de achterkant gesproken. Daar staat een heel cute en leuk tekstje:
Kruidvat Prinsessen Anti-klit Spray maakt vorstelijke lange lokken en volle krullenbossen gemakkelijk doorkambaar en heerlijk zacht. Met een vleugje aardbei, want echt prinsessenhaar ruikt natuurlijk ook als een sprookje.
Aardbei, dus. Dat ruik ik zelf niet, maar dat geeft niet. Ik zou zeggen: ren nu naar de Kruidvat en koop 't. Excuse-moi: rij met je paard en koets naar de Kruidvat en laat 't voor je betalen, prinsesjes!

3 candy's:

beautyforgirls zei

Dat klinkt echt wel heel goed. De naam vind ik wel grappig, hahaha.
Liefs, xxx

Nathalie zei

Wat een leuk product! x

Cindy zei

Haha ik heb de zeep ervan, die ruikt ook heerlijk zoet :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC