donderdag 1 december 2011

column: the month of presents and fun

Image and video hosting by TinyPic
Het is alweer éen december. De laatste maand van het jaar. Wat is het snel gegaan, vinden jullie ook niet? Ik kan me als de dag van gisteren oud en nieuw nog herinneren. 't Lijkt wel of de maanden zo voorbij schieten zonder dat je het door hebt. Toch vind ik december éen van de leukste maanden van het jaar. Want de december maand is een party maand.

In december komt natuurlijk eerst Sinterklaas kijken. Vijf december alweer. Dat betekent cadeautjes. Tenminste voor de meeste van ons. Wij thuis doen zelf niet meer aan cadeautjes, ook niet aan surprise. We krijgen wel van die goede Sint een chocolade letter, haha. Sinterklaas is voor mij rustig dit jaar. Niet met de klas, niet met vriendinnen en dus niet met familie. Maar ach. Ik word gewoon vrolijk van de gedachte dat andere kindjes wél heel blij zijn dat ze cadeautjes krijgen van die goedheilig man!

En dan, ongeveer aan het einde van de maand is Kerstmis. Kerst vind ik denk ik leuker dan Sinterklaas. De kerstboom word weer opgetuigd (hello mooie foto's!), onder de kerstboom liggen cadeautjes (ja, dan wel), en het hele dorp is versierd met kerstdingen. Een grote kerstboom op de markt, aan de lantaarnpalen versiersels, kersthits uit de speakers en een leuke kerstmarkt. Erg gezellig dus. Ik kan niet wachten :D! En al helemaal dat je kan uitpakken met je make-up. Smokey eyes, rode lippen (niet allebei tegelijk alsjeblieft), glitter, shimmer. I love it. Hopen dat we dit jaar een witte kerst hebben, dat lijkt me helemaal het ultieme wintergevoel. Ik vind winter namelijk wel leuk, als er tenminste sneeuw ligt. Winter zonder sneeuw is gewoon koud en niet leuk, haha.

Tot slot: oud en nieuw! Vuurwerk, appelflappen, champagne en aan iedereen het nieuwe jaar goed toewensen. I like it! Ik weet nog niet wat ik dit jaar ga doen met oud en nieuw, maar dat het leuk word is een ding wat zeker is! Kortom: ik vermaak me wel deze maand!

1 candy's:

Nathalie zei

Leuke column! Ik vind kerst ook leuker dan Sinterklaas. :) x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC