vrijdag 30 december 2011

personal: goede voornemens vorig jaar en dit jaar

Image and video hosting by TinyPic 
1. Gezonder eten
2. Nog meer bloggen
3. Mijn nagels goed verzorgen
4. Nog beter mijn best doen op school


De goede voornemens van vorig jaar. Op zich is het redelijk goed gelukt. Tenminste, de eerste periode. Het gezonder eten is nu een beetje in de soep gelopen met al dat lekkers met kerst en oud & nieuw. En het meer bloggen is ook een béetje mislukt, aangezien ik juist minder ben gaan bloggen. Over de nagels hebben we het maar eventjes niet.. Dat is ook weer een goed voornemen van dit jaar namelijk. En dat schoolvoornemen: ik sta er goed voor, dus ja.
Image and video hosting by TinyPic 
1. Gezonder eten en meer sporten
2. Meer fotograferen
3. Mijn nagels beter verzorgen
4. Mijn kamer netjes houden

Dit jaar ook weer vier. Het "gezonder eten en meer sporten" is een klassieke, maar staat voor 2012 ook zeker weer op het lijstje! Meer fotograferen omdat ik 5/6 januari een nieuwe camera ga kopen, en dan worden de foto's nog mooier/beter (yay!). Mijn nagels en nagelriemen zijn echt een ramp. Met velletjes en wondjes, niet heel erg... fijn. En mijn kamer netjes houden. Of die gaat lukken? Ik ben er echt slecht in namelijk!

En nu jullie. Wat zijn jullie goede voornemens voor het jaar 2012?

Follow: Bloglovin // Twitter // Flickr

5 candy's:

Naomi zei

Mijn nagels zijn ook niet de mooiste, dus dat zou wel een goede zijn. Maar ik heb er te veel schijt aan. Fijn 2012! Liefs!

beautyforgirls zei

Wat leuk dat je meer gaat fotograferen met je toekomstige nieuwe camera.
Liefs, xxx

Milou zei

Goede voornemens heb je! Mijn voornemens zijn inderdaad ook gezonder eten en nog meer hardlopen! Misschien aan wat wedstrijden meedoen, dat is mijn doel! Ook is een voornemen mijn opleiding tot verpleegkundige halen en heel veel bloggen!

Anoniem zei

leuke voornemens! Eigenlijk moet ik ze ook allemaal nakomen, maar dat lukt me toch bijna nooit :) haha Maar wie weet is 2012 wel het jaar van de veranderigen!
x

Sas zei

Succes ermee! Ik heb ook een lijstje met voornemens voor 2012 :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC