zaterdag 24 december 2011

review: teeez! boudoir secrets

Image and video hosting by TinyPic 
Teeez! is een merk wat volgens mij nog niet zo heel erg lang bekend is. Toch komt Teeez! elke keer met een leuke, nieuwe collectie. Dit keer is het Boudoir Secrets. Met mooie verpakkingen en mooie producten. Ik heb een paar van die producten gekregen en die heb ik flink onder het vergrootglas gehad.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Eyepencils in "Glam", "Smooth" en "Free"

Deze eyepencils blijven zitten als een huis, wat je misschien niet verwacht. Want ze zijn romig as hell. Ze smeren als boter, maar blijven wel zitten als een lijm. Wat mij betreft een hit! Vooral de zilveren is harstikke mooi voor New Years Eve! Ze hebben deze in meer kleuren, dus er zit vast wel eentje bij die jij harstikke mooi vind.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Full&Flirty Volume "Sexy" en Sssshocking Lenght "Gutsey"

Mascara's. Altijd moeilijk om "de perfecte" te vinden. De een geeft dan wel lengte, maar geen volume, en de ander heeft dat natuurlijk weer andersom. Ook deze zijn voor mij niet "de perfecte". De Full&Flirty Volume is fijn, maar geeft voor mij niet genoeg-genoeg. En de andere... b r u i n. Niks voor mij. Zwart. Zwarter. Zwarts. Dat moet mascara zijn.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
French Kiss Lip Gelee's "Coral Shine", "Trés Pink" en "Lovely Rouge"

Lipglossjes zijn niet aan mij besteed. Ze plakken mijn lippen aan elkaar. Mijn haar plakt erin en vaak komt er ook geen kleur vanaf. Al zijn deze wel oke. Ze plakken wel, maar ze geven wel een beetje kleur af. Natuurlijk niet zo heftig, maar dat ben ik inmiddels wel gewend. Vooral "Lovely Rouge" vind ik mooi. Jammer dat het geen lipstick is, dan had ik 'm vaker gedragen.

Leuke producten. Lipglossjes niet helemaal mijn ding, maar voor de rest...
Teeez! is te koop bij wat drogisterijen. Hier (klik) kun je kijken waar het bij jou in de buurt te koop is. Ook kun je daar al de andere producten zien wat Teeez! in het assortiment heeft. Want nee. Dit is écht niet het enigste wat het merk heeft.

Follow: Bloglovin // Twitter // Flickr

2 candy's:

Danice zei

Ziet er leuk uit, ik geloof dat ik het wel eens in een DA heb zien liggen?

Tine zei

Erg mooie lipglosjes! x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC