dinsdag 13 december 2011

craving: canon 550D 18-135

Image and video hosting by TinyPic
Oke, ik weet 't. Op het begin wilde ik al een Canon 550D, maar daarna zat ik zowat te kwijlen op een Nikon D3100, maar ik ben toch overgestapt naar Canon. Want op Media Markt site is de D3100 van Nikon niet meer te krijgen, en over Canon hoor ik zoveel goede verhalen. En ik heb 't gevoel dat Canon meer lenzen heeft, want daar kun je ook lenzen van Tamron opzetten, geloof ik.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Het model wat ik wil is dus Canon 550D, met de 18-135mm lens. Als kit.
Op Media Markt zo'n €739.00. Dan moet er nog een tas bij, geheugenkaart.
Dus zo'n €800.00. Wish me luck (al heb ik al wel wat gespaard natuurlijk,
dus ongeveer over zo'n 5/6 maanden, hoop ik.)

Oke, failure. Tamron kan ook op Nikon. Mweh. Nu ben ik er niet over uit, want nu kan ik ook voor een Nikon gaan. Die is goedkoper. Ach ik zie wel. Laat ik maar gewoon zeggen dat ik een spiegelreflex wil. Oke doei.

7 candy's:

Anoniem zei

mediamarkt gewoon in de gaten houden.
ik heb daar afgelopen zomer ook mijn canon vandaan, maar met fikse korting! en ben nog steeds super blij, heb wel een ander model maar toch:P maar als je veel foto's wil maken en hd wil filmen moet je een groot geheugen kaart hebben, zo wordt het sneller afgeschreven. ik heb daarom gekozen voor een 16gb die is alleen wel 50 euro:S en ik heb ook voor een hele stevige tas gezorgd dus ook weer 50 euro. dus je moet inderdaad uitgaan van een euro of 100 meer voor goede accessoires voor je camera! veel succes met sparen :P

Tineke zei

Succes met sparen, meid! ik heb de nikon D3100, en ik moet zeggen dat ik er heel erg tevreden mee ben, maar canon zal vast ook super zijn! ;) Mijn vriendje heeft trouwens ook een nikon en die heeft ook lenzen van tamron geloof ik! :p

Resy zei

Heel veel succes met sparen!
Ik heb gewoon nog zo'n klein cameraatje maar zou ook wel een mooie spiegelreflex willen hebben. Beetje jammer dat het zo duur is want komend jaar heb ik mijn geld waarschijnlijk voor andere dingen nodig.

Mandy zei

Ik heb ook de canon 550D bij de MediaMarkt gehaald vorig jaar. Ik ben er echt SUPER blij mee! Je kan er supermooie foto's mee maken en je kunt de ISO lekker hoog zetten. (dat is niet bij elke camera zo, wat wel super handig is) Ik weet niet of je met dat soort instellingen bekend bent, maar daar zou je ook naar kunnen kijken als je dan niet kan kiezen. Ik zou de canon zeker aanraden. Super fijne camera en van super goede kwaliteit. Ik ken iemand die voor Canon werkt en die zei ook. Het is een goede camera met super goede kwaliteit en die eigenlijk helemaal niet zo duur is. Het is geen dure camera voor die kwaliteit. Ik zou dus zeggen.. de canon 550D :D

Juudith zei

Jaaaaa je moet een canon doen!! Ik heb de D 600! En ben er echt super blij mee!! Je moet gewoon de Mediamartk in de gaten houden! Daar hebben ze nog wel eens super toffe aanbiedingen!! Verder succes met sparennn!!

Anoniem zei

€ 529 bij de Wehkamp deze camera :-) MediaMarkt is niet altijd goedkoop ;-)

Esmay zei

@ Anoniem: Dat is met de 18-55 lens. Ik wil de 18-135 lens. Die is bij Wehkamp + €800.- en bij de MediaMarkt -€700.-. ;)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC