dinsdag 14 februari 2012

swatches : juweeltjes van een nagellakken

Photobucket
Hier de swatches van de lakken van OPI en Nicoly by OPI. Omdat jullie het wel leuk vonden als ik dat deed - gaven jullie tenminste aan - , aangezien ik het zelf niet zo goed wist. I mean : er zijn best wel wat swatches te vinden op het internet. Maar aangezien ik de lakjes natuurlijk zelf op wil, kan ik er net zo goed foto's van maken, right? + ik combineer ze met elkaar. Dus voila, de swatches van de OPI's.
Photobucket Photobucket
OPI - "Nicki Minaj" Metallics 4 Life

We trappen af met gelijk een geweldige glitterlak. Het is geen zwarte lak met wat zilveren glitters. Nee, dit is pure magie. Allemaal glitters van verschillende formaten. Hysterisch en helemaal á la Nicki Minaj! Volgens mij zie ik hier een nieuwe favoriet ...
Photobucket Photobucket
OPI - "Nicki Minaj" Pink Friday
Nicole by OPI - "Justin Bieber" Step 2 the beat of my heart

Oh la la! Justin Bieber heeft goed over zijn lakjes na gedacht, to be honest. Al waren de hartjes moeilijk te verspreiden ben ik toch creatief geweest met het kwastje. Perfecte manicure voor valentijn, als je 't mij vraagt.
Photobucket Photobucket
OPI - "Nicki Minaj" Fly
Nicole by OPI - "Kardashian" Rainbow in the S-Kylie

De Kardashians hebben smaak. Beetje afgeleid van OPI's Rainbow Connection, maar het is haar vergeven. Ik bedoel : kijk naar mijn nagels - glitterazzi! Word je ook niet op slag verliefd? En dan heb ik het niet over de vorm van mijn nagels of whatever, nee dan heb ik het over die ge-wel-dige kleurrijke topper!

Mijn nagels zijn fucked up van alle glitters omdat ik zo ongeveer de hele week met glitters heb rondgeparadeert, maar je moet wat voor een mooie mani over hebben. Want zulke juweeltjes van een glitterlakken ... die kan ik toch niet zomaar laten staan?!
By the way : OPI nagellak is niet overrated! Het is gewoon allemaal helemaal waar wat ze zeggen over het merk. Het kost misschien wat, maar dan heb je ook wat! De Nicole by OPI zijn trouwens ook gewoon harstikke goed. Maar hey, het zijn zusjes van OPI, so it has to be good!

OPI lakken : €13.95 ( niet in de winkel te koop, als je geluk hebt in een salon Edit : OPI is inderdaad gewoon te koop bij Sephora, verschillende DA's en dus salon's! Ik was 't een beetje vergeten dat je het ook daar kunt kopen )
Nicole by OPI : €11.95 ( sinds kort in de Douglas )

Follow: Twitter // Bloglovin // Flickr

10 candy's:

Milou zei

Waauw wat prachtig! Ik houd echt van OPI lakjes.
Oh, OPI is wel in de winkel te koop: Sephora, Mooi Parfumerie etc.

beautyforgirls zei

Heel erg mooi.
Liefs, xxx

Unknown zei

O.P.I Is absoluut een van de fijnste nagellakjes die er is!

Een Fijne valentijnsdag toegewenst!

Zou je mee willen doen aan mijn valentijns winactie?

Groetjes Tineke

Noelle zei

Gorgeous! Mooie gecombineerd heb je ze ook!

Inner Beauty Battle zei

Mooie swatches! Ik zou Metallics 4 Life en Pink Friday graag aan mijn stash willen toevoegen hihi. Bestel ze denk ik toch maar op Ebay!

Axelle zei

wauw ziet er super mooi uit !

Sophie zei

Wow wat mooi! Vooral die laatste, so cute <3

5minmakeup zei

Stuk voor stuk mooie lakjes!

Lotte zei

Mooie lakjes! I ♥ OPI!

Eva (penguinsponchos) zei

Die hartjes zijn superschattig :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC