dinsdag 21 februari 2012

lifestyle : dear holiday

Photobucket
Don't forget om gewoon te genieten van je welverdiende vakantie!

... Be fun. En zo niet? I'm here to rescue! Ik bedoel een persoonlijke blog zonder mijn favoriete vakantie - do's? Kan niet, zeg ik je. Dus hier mijn favoriete bezigheden in de vakantie. Kleine waarschuwing : caloriebommen en een lege portomonnee zijn niet mijn schuld. ^^
Photobucket
Maak je keuken onveilig

Ik hou van zoet. Koekjes, cupcakes, taarten. No matter what, ik kan het niet ontkennen dat ik een kleine zoetekauw ben. En als ik iets wil bakken dan doe ik dat. Ik race naar de supermarkt, haal de nodige spulletjes ( niks mis met Lily Fee sprinkles! ) en vermaak mezelf in de keuken. En na die tijd lekker op eten, dôh! ( niet nu, "summerdiet" he! )
Photobucket
Shop till you drop

Stap in de bus/trein/taxi, en begin je reis naar een voor jou onbekende stad. Natuurlijk inclusief een dikke bankrekening, want shoppen zonder geld is ook niet echt  tof. Lees: je ziet honderduizendmiljoen dingen die je leuk vind en je kan ze niet kopen ...
Photobucket
Scrub, peel, mask ... care!

Speel voor je eigen schoonheidsspecialist. Epileer je wenkbrauwen grondig - wolvenwenkbrauwen zijn not done -, scrub je dode huidcellen eraf en smeer een lekker, dik masker op dat je er uit ziet als een groen monster. Maakt allemaal niet uit, na je behandeling heb je een huidje zo zacht als een ... ja als wat?
Photobucket
Lezen tot je er bij neervalt

Lees blogs/tijdschriften/boeken tot je geen lettertje meer kan zien. Voor mij :  liever bakken vol met oude magazines dan een boek. Ik ben wel een tijdje zoet met goede magazines!

Dus geen excuses meer om je te vervelen, oke?

Follow: Twitter // Bloglovin // Flickr

4 candy's:

MySuperSweetLife zei

Leuk, ik heb ook bijna vakantie! Dat word een hoop leuke dingen doen!

Liefs

Inner Beauty Battle zei

Helaas moet ik nog een week wachten op mijn vakantie haha!

Frauke zei

Ik vind dat je een hele leuke blog hebt maar ik heb wel het gevoel dat je soms iets te veel probeert de schrijfstijl van Joliette over te nemen. Echt, no offence je blog is top, en ik lees ook alles dus het is niet dat ik je niet uit kan staan ofzo, maar het valt me gewoon op dat je de laatste tijd nogal veel tja, hoe moet ik het zeggen "in die stijl geïnspireerd" schrijft en dat komt - alweer: vind ik persoonlijk ! - niet zo natuurlijk over als je eigen schrijfstijl. Dus misschien kan je daar in het vervolg even wat op letten? het is maar een tip he :) Je blog is sowieso top.

Esmay zei

@ Frauke: Ik ben inderdaad erg aan het uittesten wat er allemaal precies bij mij past qua schrijfstijl. Dusseh, dit zou ik ook zeker onthouden! En dankjewel!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC