woensdag 15 februari 2012

beauty : een luxe spa in een flesje

Photobucket
Een nieuw merk in beautyland. Qiriness. Alhoewel, heel erg nieuw is het merk niet. Maár wel nieuw in de schappen van de Ici Paris XL. Qiriness is een beautymerk met huidproducten. En who doesn't love huidproducten die je doen denken aan een luxe behandeling in een salon?
Photobucket
Iedereen weet natuurlijk dat het heel verstandig is dat je 's avonds en 's ochtends je gezicht reinigt. Omdat anders alle viezigheid maar blijft opstapelen, wat minder leuke dingen kan veroorzaken. Dus heb ik voor jou een tijdje een product van Qiriness gebruikt. Namelijk de Fresh & Clear Toning Lotion. Klinkt goed in mijn oren. Een lotion ná het reinigen van je gezicht. Een lotion vóor je dag/nachtcreme. Het is een lichte, waterige lotion, perfect voor mijn huidstype. Het maakt mijn gezicht namelijk niet nog vetter, maar ook niet droger, want er zit geen alcohol en parabenen in! Qiriness heeft een pluspunt te pakken! Het houdt het allemaal in balans, wat ik zelf erg fijn vind. Helaas is het best wel een prijzig merk, maar dat betekent niet dat alleen luxe beestjes ervan kunnen genieten. Want het is tenslotte nog best te betalen, zelfs voor jou en mij. Enfin, het is de basis voor een goede make-up, die huidverzorgingsproducten. Tuurlijk zijn er ook een hoop goedkopere producten op de markt, maar als je houdt van luxe ben je bij Qiriness helemaal aan het goede adres. Het ruikt en voelt gewoon als een chique spa. Me likes!

Qiriness Fresh & Clear Toning Lotion : €23.80 ( bij Ici Paris XL, dus! )

Follow: Twitter // Bloglovin // Flickr

1 candy's:

beautyforgirls zei

Deze lijkt mij echt heerlijk. Het is de prijs dubbel en dwars waard.
Liefs, xxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC