woensdag 22 februari 2012

swatch : een blauwtje lopen

Photobucket
KOH doet Chanel. Niet schrikbarend, aangezien Chanel de trends zet en dan verschillende merken er 1, 2, 3 mee aan de slag gaan om een dupe te creëren. Zo zijn wij weer goedkoper uit - ka-ching! De titel zegt wel een blauwtje lopen, maar KOH heeft 't wel goed gedaan hoor, met zijn blauwe collectie. Genoeg, let's go.
Photobucket
Rock Chick // Romantic Flair // Bohemian Chic // Casual Blue // Grungy Touch // Urban Style

Er zitten wel een aantal leuke tussen, moet ik zeggen. Zoals Bohemian Chic, beetje grijsblauw en Grungy Touch met een beetje shimmer/glitter  gemixt. Die laatste is dan weer niet blauw, maar wel leuk, zwart met zilver er door heen. 
Oh, en what about Chanel? : De Chanel collectie heet Les Jeans de Chanel, deze Vintage Jeans ... Tikje anders, maar toch ook weer een béetje afgeleid. Wél weer helemaal oke : KOH heeft meer nagellakjes in de collectie, dus er zit vast wel een blauw voor jou bij, toch?
Photobucket Photobucket
Romantic Flair

Mooi luchtblauw, zo zou ik 't nagellakje beschrijven. En aangezien ik niet zo goed ben in beschrijven van geuren, kleuren en smaken zien jullie 't zelf wel op de foto hierboven. Picture perfect, want de kleur komt goed overheen. So far so good, want het kleurtje is leuk. Daarbij komt ook nog dat de nagellak goed dekt en fijn lakt, ondanks dat 't best een klein kwastje heeft. De prijzen van KOH zijn wel goedkoper dan een originele Chanel, toch kunnen ze voor sommigen nog aan de prijs zijn. 't Is zegmaar niet zo budgetproof. Maar wat krijg je ervoor? : een nagellak in een zwart nagellakdoosje ( zie foto hieronder ) waar KOH op staat. Chic, indeed. En een beetje Japans, すてきな ( vertaald : leuk ) !
Photobucket
Wat ik trouwens ook heb gebruikt zijn KOH Dry Drops. Normaal gebruik ik nooit van die extraatjes - tenzij het nagelriemolies/cremes zijn - , maar hiervoor maakte ik natuurlijk een uitzondering. I'm not impressed, KOH. 't Lijkt wel of op al deze dingetjes een vloek zit voor mij. Werkt gewoon niet bij mij. Bummer! Wél fijn : het is wel goed voor je nagelriemen. Er zit namelijk een olie in die daar voor werkt. Kijk, dát is wel weer leuk. En daar zou ik 't eigenlijk alleen voor gebruiken - als nagelriemolie - , maar om mijn nagellak sneller te laten drogen? Nee.

KOH Colours! : €14.95 ( te koop bij o.a. Douglas en de Bijenkorf )
KOH Dry Drops : €14.95 ( te koop bij o.a. Douglas en de Bijenkorf )

Follow: Twitter // Bloglovin // Flickr

6 candy's:

Sas zei

Mooie kleur licht blauw!

Littlefashiolista zei

ik vind het echt een prachtig kleurtje!

Unknown zei

Gave kleur, mooi gelakt ook!

beautyforgirls zei

Heel erg mooi, een fris blauw lakje.
Liefs, xx

Savannah zei

Oh wat een mooie nagels heb je, wou dat ik het had! ook erg mooie lakjes.

Liefs

Priscilla zei

Ik vind de Vintage Jeans een heerlijke collectie. Ik heb de KOH Dry Drops ook maar vind ze wel erg prettig in gebruik. 2 drupjes op elke nagel en 't is binnen no-time droog :) en 't verzorgt de nagelriemen inderdaad ook mooi! :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC