maandag 13 februari 2012

persoonlijk: healthy challenge

Photobucket
Appel met kaneel. Lekker en gezond, het kan dus tóch!

Mijn goede voornemen van dit jaar was gezonder eten en meer sporten, en dat is eigenlijk een beetje in de soep gelopen. Iets waar ik niet trots op ben, want ik ben gewoon iemand die als ze wat wil het ook echt waarmaakt. Wat me nu dus niet gelukt is. Enfin, ik start overnieuw, dat maakt het is geen fail-fail. :)

De challenge houd eigenlijk in dat ik weer gezond ga eten en mezelf weer helemaal ga laten afbeulen in de sportschool. Dat betekent geen koekjes, snoepjes, vet eten, chips, chocola. Uh, als in : alles wat lekker is, is verboden. Ik weet dat het moeilijk gaat worden, want ik ben nou eenmaal een zoete kauw. Maar ik weet dat ik me gewoon veel gezonder voel met twee stuks fruit op een dag en frisse groentes. En natuurlijk stiekem omdat de zomer er weer aan komt, en dat betekend zon, zee en strand. En ik wil me natuurlijk best een beetje zeker voelen. ;) In de winter is namelijk een extra vacht wel fijn, maar in de zomer hebben we dat natuurlijk niet nodig met die warme temperaturen ( waar we allemaal op hopen, for sure ). Dat betekend dat ik de komende maanden gezond ga doen. Fruitschaal, here I come!

To be continued ...

Follow: Twitter // Bloglovin // Flickr

4 candy's:

Anoniem zei

Veel succes! Ik doe met je mee!

Resy zei

Ik ga met je mee doen! Maar dat met het gezond eten, de sportschool wordt hem voor mij (gewoon geen tijd voor). Maar ik ga als de sneeuw weg is proberen 1x per week een half uur tot drie kwartier te hardlopen en elke dag buikspieroefeningen.

lola zei

heel veel succes ermee!
X

beautyforgirls zei

Ik wens je succes, hopelijk lukt het deze keer wel.
Liefs, xxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC