maandag 19 september 2011

shoplog: i failed but i don't care

Yep, ik heb mijn 66 Days Without Shopping Challenge gefailured, haha. Maar you know what? I don't care! Ik heb namelijk weer heerlijk gewinkelend, en ik was sowieso al trots op mezelf, want ik moest nog maar 17 dagen en anders maakte het niet veel uit want het geld was sowieso "op" gegaan, want zodra die challenge was afgelopen ging ik winkelen. Maar het winkelen heeft me goed gedaan. Heerlijke nieuwe dingen geshopt, dus kijk mee naar de foto post!
Image and video hosting by TinyPic 
H&M - €40.00
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
All Claire's - €1.00, €1.00, €4.95 en €7.95
Image and video hosting by TinyPic
V&D Inglot - €20.80

Met de H&M schoenen komen natuurlijk nog outfits, en met de ringen natuurlijk ook.
Over het Inglot palette komt nog een apart artikel. Waarom? Hij is nog niet compleet. Ze heeft namelijk bij Inglot het verkeerde kleurtje meegegeven (koel, ijsblauw in plaats van warm nude), dus die ga ik nog eventjes ruilen vandaag en dan komen er heel wat foto's en swatches van!

8 candy's:

Moniek zei

Leuke spulletjes! Ik ben benieuwd naar je Inglot palette :)

beautyforgirls zei

Wat een leuke dingen. Vooral de schoenen <3
Liefs, xxx

Resy zei

Je hebt echt leuke dingen gekocht! Vind vooral die bloemen ring erg leuk!

Sharon zei

Luuuuf your shoes! En ik ben ook zeer benieuwd naar je Inglot palette, het is sowieso al een beauty hihi.

Marjolein zei

Leuke dingen! Love the shoes. Ben benieuwd naar je Inglot palette. :)

Inner Beauty Battle zei

Over je reactie, hihi ja ik wil er altijd als eerst bij zijn. Heb soms dingen op 't oog en vind altijd zo k*ttt als ze weg zijn! Deze LE is wél echt leuk. De oogschaduws zijn ook mooie tinten, ook bruin. Heb ik ook nog eentje van meegenomen. En verder de nagellak vond ik interessant!

Brechtje zei

Ik vind dat je het lang hebt volgehouden hoor! Haha shoppen is echt heerlijk als je het een lange niet hebt gedaan, dat heb ik ook altijd. Oooh wauw dat palletje van Inglot! Ik ben benieuwd naar de swatches! :)

Cjs zei

Oehh leuk die schoenen en het inglot palette! :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC