maandag 5 september 2011

lifestyle: turn over bitches

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Ik ben geen keukenprinses, laat dat duidelijk wezen. Maar waarschijnlijk zagen jullie dat wel op de foto's hierboven. Het is een rommeltje. Máar dat maakt het niet minder lekker, een gouwe ouwe: wentelteefjes (ofterwel turn over bitches)!

Ik had drie broodjes, en eigenlijk was ik na twee al knettervol, maar ik had nog spul over, dus daar ging dan maar nog eentje. Dit is dus een recept voor drie broodjes, en een tip: neem écht oud brood. Mijne waren een beetje nieuw en vers, en daardoor valt het allemaal uit elkaar, en dat ziet er niet echt... cheffie uit.

what do you need:
 • maatkom
 • garde
 • pan
 • om draaier (sorry, hoe heet 't?) -- een spatel dus, haha!
 • fornuis (of kookplaat)
 • melk
 • ei
 • kaneel
 • suiker
 • boter
 • brood
En wat doen we dan? We doen 200 ml melk in de kom, je doet het ei erbij, beetje kaneel (ik deed het op gevoel) en wat suiker (ik deed een theelepeltje, je kan meer nemen), en dat klop je allemaal door elkaar met een garde. Je doet je pan op de kookplaat, uiteraard met een beetje boter erin, je broodjes door het mengsel halen en bakken maar. Een beetje bruin, knapperig. Dan is het het lekkerst. Na ongeveer een paar minuutjes gebakken omdraaien, en als de andere kant dan ook lekker is op een bordje en done. Je kan er nog wat kaneel en/of suiker er over doen, maar dat vond ik niet nodig. Snel, lekker en makkelijk. Turn over, bitches!

5 candy's:

beautyforgirls zei

YUMYUM<3
Dat lijkt mij zo lekker.
Liefs, xxx

Astrid zei

Dat omdraai ding heet een spatel :) En ik ben ook echt een een wenteltef verslaafde.

Resy zei

Wentelteefjes zijn echt heerlijk!

xx
Oh ja, mijn nieuwste post is een tag en jij bent een van de mensen die ik getagt heb.

Liselot zei

Oeh wentelteefjes zijn goddelijk! Yummie!
Ik wilde je ook even bedanken dat je zo'n beetje bij al mijn posts de tijd neemt om een reactie te schrijven. Ik vind dat echt superlief van je, want lang niet iedereen doet dat. Bovendien heb ik volgens mij nog nooit een comment achtergelaten bij jou, wat echt schandelijk is van mij!
Maar ik wilde dus even zeggen dat ik je echt een van mijn liefste followers vind haha :D

Aulie zei

Lekker! Dit maakte ik gisteren ook. Mijn Engelse schoonouders hadden er nog nooit van gehoord. xD


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC