donderdag 1 september 2011

persoonlijk: wolken zien

Image and video hosting by TinyPic
Je m'appele Esmay, en ik hou ervan om buiten in het gras te liggen om te kijken naar wolken. Waarom? Ik zie in elke wolk wel iets. Of het nou een beest is of iets anders, you name it, I see it. En ik zie vooral dingen die anderen dan weer niet zien.

Zo kom ik net weer van een dagje camping en toen we terug kwamen zaten en donkere wolken in de lucht. Niet van het slechte weer, maar omdat het dus al donker was geworden. Of misschien wel van het weer... I don't know, we hebben zo slecht weer du jour. En ik zat verveeld naar buiten te kijken. En wat zag ik allemaal? Wel, ik zag een muis, een krokodil, een mevrouw die een béetje boos naar me zat te kijken, een dino, een dikke boer met een sigaar. En dat allemaal door wolken? Eh, oui. En zo kun je dus een saaie autoreis leuk maken, wees gewoon een beetje creatief en wie weet zie je ook allemaal dingen in de lucht! I love the air.

2 candy's:

Resy zei

Dit is iets heel herkenbaars, doe het zelf namelijk ook altijd!

beautyforgirls zei

Ik let er eigenlijk niet zoveel op.
Liefs, xxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC