vrijdag 30 september 2011

persoonlijk: snotter snotter

Image and video hosting by TinyPic
Ik dacht: Jullie willen mijn snotterdoeken niet zien, of wel? Haha! #justkidding

Elk jaar is het weer raak. Elk jaar ben ik het weer. Elk jaar ben ik weer het slachtoffer. Verkoudheid. En dan niet zomaar 1 dagje even verkouden, maar dan ook echt voor een hele tijd. En het is weer zover. De tijd van het jaar.

Ja, ik ben dus echt heel erg verkouden. Mijn kamer ligt vol met snotterdoekies (dat wil je niet zien, geloof me!), en ik heb er ook nu alweer (het is nog maar 's ochtends) een pak met zakdoekjes door heen gejaagd. Ik nies echt 100 keer per dag, en dat is echt niet overdreven, en ik hoest om de 10 minuten. Erg vervelend, écht. Daarbij heb ik ook nog 's verschrikkelijke hoofdpijn, en een dag geleden had ik ook nog 's een zere keel. Ohja, als klapper op de vuurpijl heb ik ook nog 's een beetje koorts, dus ik lig nu thuis met een deken om.

Nee, op dit moment heb ik er niet zo heel veel zin in. Al dat gesnotter, brrr. Maar op dit moment: Alle zakdoeken verzamelen!

4 candy's:

MissPrettiness zei

Veel beterschap! Hopelijk ben je snel terug beter! :)

beautyforgirls zei

Dat is zo balen, dan zit alles ook verstopt. Je voelt je dan zo ellendig. Beterschap.
Liefs, xx

Nynke zei

Beterschap!

Resy zei

Dat is echt kut, maar je hebt het wel leuk geschreven. Heel veel beterschap! x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC