woensdag 28 september 2011

lifestyle: project cupcake - dairy

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Vorige week vrijdag waren mijn ouders naar een verjaardag, en ik zag dat we nog een pak voor cake in de kast hadden staan. Dus ik dacht: "oh dan ga ik die mooi maken". Dik drama (kon de mixer niet vinden etc), maar uiteindelijk is het wel goed gekomen. Het resultaat zie je hierboven! Ik had op 4 cupcakes hagelslag gedaan, wat uiteindelijk echt heerlijk was! De andere heb ik gewoon neutraal gehouden, maar volgende keer doe ik half om half, want iedereen vond die hagelslag cupcakes lekker, haha!

what do you need:
  • Jumbo Mix voor Cake en hun needfull things
  • Mixer
  • Bak
  • Cupcake vormen (plastic-achtig iets)
  • Cupcake vormpjes (papier)
  • Oven (met zo'n plaat)
  • Versiering (optioneel)
what do you do:
Je doet natuurlijk alles wat op de Mix staat, dus met melk en eieren, en alles. En dan doe je het in plaats van in een echte cake bak in cupcake vormpjes. Ik had voor dat ik ze in de oven heb gedaan nog hagelslag over heen gedaan. Gewoon om te kijken of dat leuk was. En dat is zo.

En that's it. Yummy cupcakes, in nog niet eens zo heel veel tijd! Dan moet je natuurlijk wel alles bij de hand hebben, en alles goed voorbereid hebben, haha!

Veel succes en bon appetit!


Sommige foto's zijn niet mooi gelukt.
Dat komt omdat het avond was en omdat ik met flits moest werken.
Flits is echt hells voor mooie foto's. Sorry daarvoor, dus.

2 candy's:

beautyforgirls zei

YUMYUM, ik ga vandaag ook cupcakes bakken.
Liefs, xxxx

Beauty Treasures zei

ik gaals het terug kouder wordt samen op zaterdag voormiddag koekjes bakken met mijn oma, zo leuk om te doen!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC