vrijdag 16 september 2011

persoonlijk: secret crush

Image and video hosting by TinyPic 
Ik kan niet zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was. Maar het was wel: wajooo, wat ben jij voor cutie? En dan heb ik het niet over een bepaalde lipgloss of nagellak. Nee hier spreken we over menselijke wezens, tenminste ik hoop dat ze menselijk zijn. Namelijk: jongens.

Vandaag (edit: vooruit geschreven!) zag ik 'm voor het eerst, ik had hem namelijk nog nooit eerder gespot, maar ik zag hem lopen op de trap, hij met z'n blonde haar. Nu weet ik nog iets zeker: ik heb een crush voor blond haar, ik val op jongens met blond haar <3. Hij zag er nog fashionable uit ook. En dan niet op een homo manier, want homo's vallen niet op meisjes. Maar goed, ik moest naar de les en verloor hem uit het oog. Helaas.

In de les had ik het met een vriendin over knappe jongens en opeens dacht ik weer aan dat ontzettende lekker ding die ik eerder de dag had gezien. Dus ik vertelde het tegen een paar vriendinnen. En hun hadden hem ook gezien. Dus ik zeg: wat is hij schattig zeg! Oh men. En wat krijg ik als antwoord: oudere jongens kun je niet schattig noemen. Maar oh yeah, ik kan een oudere jongen schattig noemen, het is alleen maar een compliment voor hem.

Kortom, ik heb nu een secret crush op een blonde jongen die stage loopt bij ons op school. En ik vind het plotseling helemaal niet erg om weer naar school te gaan, wát een óntzettend knappe jongen is dat. <3 *zucht*

Nee, ik kan hem toch niet krijgen, maar dat betekent toch niet dat ik niet over hem mag dromen?

6 candy's:

beautyforgirls zei

Hihi, de kleine vlinders vliegen door je buik. Wat leuk. Je mag altijd over jongens dromen, wie weet komen die dromen nog wel eens uit. Want wie zegt dat je die jongen niet kan krijgen? Je bent een hartstikke leuke meid.

Liefs, xxxx

Céleste zei

Wat een leuk verhaal!

Brechtje zei

Hihi, wat een leuk verhaal! Je mag hem best schattig noemen. Echt leuk geschreven!

Elizabeth zei

Haha, de laatste lijn is echt te herkenbaar. :p

Milou zei

Haha.. schattig :)

Tine zei

Je moet het boek: de secret voor jongeren lezen! Dan komen al je dromen uit ;)
x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC