donderdag 21 april 2011

Personal: Wat wil jij later worden?


Ik zag laatst een artikel van OurFavourites, over wat zij vroeger wilde worden (kapper), en nou leek het me leuk om een soort van response te doen op haar artikel! De credits gaan dus naar Lizzy! Dus nu mijn antwoord op: Wat wil jij later worden?

Allereest wilde ik altijd juf worden, ik weet niet waarom, maar het leek me geweldig. Lekker kinderen comanderen (grapje) met wat ze moeten doen, en gewoon lekker de baas spelen (haha). Wat er natuurlijk ook een rol in speelde waren die lekkere bureaustoelen en het leuke krijtbord. Natuurlijk is dat nu inmiddels zo'n digitaal ding geworden, maar dat is natuurlijk ook wel heel leuk!

Daarna wilde ik stewardess worden, ik had namelijk een film gezien op tv dat daarover ging en toen leek me dat ook wel erg leuk. Omdat je dan eigenlijk bijna overal in de wereld komt, en gratis! En je krijgt geld toe ook nog (loon). Is dat niet geweldig?

Toen ik een jaar of 11 was misschien, wilde ik visagiste/schoonheidsspecialiste worden. Het liefst visagiste omdat daar toch wel mijn 'passie' echt ligt. Met schoonheidsspecialiste is het ook met creme's en acnehuiden en dat soort dingen, met visagie eigenlijk alleen gericht op make-up. Leek me geweldig, nu ook nog hoor, maar ik denk dat dat heel moeilijk word omdat het vooral freelance werk is, en als je beginner bent je nog niet vaak word geboekt!

En nu, wat wil ik nu worden? Ik heb eigenlijk nog helemaal geen idee.
Het lijkt me geweldig om journalistiek te doen, maar dat moet ik ook nog een havo diploma halen (doe nu mavo). Of iets met kinderen, de SPW/SAW kant op. Ik weet het nog niet, vind veelste veel dingen leuk!

En wat zouden jullie 'later' willen worden?

Love.

7 candy's:

Kelly zei

Ik wil ook misschien iets met journalistiek doen, maar ik heb nog meer dingen die ik ook leuk vind. Zoals grafisch ontwerpen, en allerlei andere creatieve dingen. Maar ik heb nog tijd genoeg!

Anoniem zei

Ik doe de opleiding toerisme. Heel leuk. Je reist altijd. Het is wel hard werken hoor. Wat ik ga doen weet ik nog niet. Ik zie wel wat er op het pad komt.
Liefs, xxx

Mariska zei

Ik wilde vroeger altijd al juf worden. Ik zit nu in 3vwo en wil het nog steeds wel, maar journalistiek en fashion management lijken me nu ook heel erg leuk! 3 totaal verschillende dingen dus, maar gelukkig heb ik nog even de tijd om te kiezen!

Romy zei

Ik heb altijd al een soort van droom gehad om iets met acteren en zingen te doen, ook al kon ik het niet. Maar ik vertelde aan anderen altijd iets anders (zoals dierenarts, schooljuffrouw, journalist, schrijfster etc.) om dat ik me ervoor schaamde. Maar nu ben ik er nog steeds zeker van dat ik iets met acteren en zingen wil doen. Maar nog steeds kan ik het niet, haha. Maar musicals lijken me heel vet!

Lies zei

Ik ben juf, en dat wil ik graag blijven :)

Lisa :) zei

Ik wil nog altijd super graag juf worden in het middelbaar! Ik droom er al een eidnje van, en ik ga het blijven dromen denk ik ;)

Inner Beauty Battle zei

Ik wil schoonheidsspecialiste worden! En later mijn eigen salonnetje hebben hihi.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC