zaterdag 9 april 2011

Personal: Op weg naar een grote stad

Image and video hosting by TinyPic
Bijenkorf @ Night
Vandaag is de dag, de dag waar ik zo naar uitkeek, Amsterdam-dag! De stad die zich hoofdstad van Nederland mag noemen. De stad die bij mij echt honderd kilometers verder op ligt, waar ik niet even langs kan wippen. But here I go...

Op dit moment ben ik mezelf aan het opmaken en klaarmaken om naar school te gaan. En nee, dus niet zomaar naar school want dat doe je niet op zaterdag. Nee, ik ben naar school omdat we vanaf daar met de bus naar Amsterdam gaan. Finally, ik ga eindelijk weer 's naar Amsterdam. Vorig jaar ben ik ook al geweest, maar natuurlijk ga ik dit jaar weer!
Ik ben natuurlijk van plan om MAC te shoppen, en ik wil natuurlijk die mooie grote H&M Flagship store bezoeken. Maar ik wil zoveel.

Ik hoop in ieder geval dat ik veel lol ga hebben,
en dat ik naar huis ga met lekker veel shop tasjes!
En voordat ik het vergeet:
Als je me ziet, zwaai dan even of roep HEY ESMAY!
 Dat vind ik namelijk áltijd leuk!

See ya in Amsterdam!

Love.

3 candy's:

Mariska zei

Heel veel plezier in Amsterdam!!♥ Ben benieuwd naar je aankoopjes!

Anoniem zei

Heel veel plezier meid <3
Liefs, xxx

amsterdam dagjes uit zei

We gingen op vakantie naar Amsterdam begin vorige maand. een deel van de Amsterdamse dagjes uit activiteiten inbegrepen: een rondvaart, wandeling van Amsterdam, het NEMO Science Museum, een bezoek aan Rotterdam en Den Haag, Ajax nationale voetbalstadion, de Amsterdamse Dungeons en nog veel meer

The "de voc" attraction was my favourite at the Amsterdam Dungeons


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC