zaterdag 23 april 2011

Beauty: Babor "Nude Beauty" 2011

Image and video hosting by TinyPic

Babor, een luxe merk. En van luxe merken gaan mijn ogen stralen, want ik hou van die prachtige verpakkingen. Heb ik eventjes geluk dat ik Babor mag reviewen. Want Babor heeft een nieuwe collectie, genaamd "Nude Beauty" met prachtige producten. Ik ga drie van die producten reviewen voor jullie.


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Babor Soft Cream Glow - Apricot - €22.00

Allereerst dit prachtige productje, wat er ook nog eens goed uitziet. Wat ik alleen wel jammer vind is dat dat gouden van heel licht plastic is, en dat vind ik persoonlijk niet zo mooi. En het potje zelf is volgens mij van glas, maar het kan ook van heel hard plastic zijn. Ik weet het verschil niet, haha. Het ziet er in ieder geval goed uit!

Het product zelf is een mooie peachy bronze kleur, en ik denk dat ie vooral heel erg mooi is als je wat bruiner bent. Hij geeft ook een klein beetje kleur, maar ik heb op mijn eerste foto(onderste foto) al GOSH Peachy Rush aangebracht en op de tweede foto heb ik dit product gebruikt als highlighter. Erg mooi!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Babor Ultra Brilliant Lipgloss - Nude Pink - €14.50

Dit schattige lipglossje hoort natuurlijk ook bij de "Nude Beauty" collectie, want nude is hij zeker! De verpakking is weer helemaal in de Babor stijl, met het goud. Gewoon mooi! Ik vind het trouwens ook heel leuk dat ze (bijna) alles in van die kartonnen verpakkingen doen, geeft het net wat extra feel.

Het kleurtje is prachtig lichtroze, met hele piepkleine shimmers kwam ik net achter.
De 'aplicator' is wel even wennen, want het is een echt kwastje, maar dat werkt verassend fijn. Daarmee kun je ook heel fijn alle hoekjes doen met de lipgloss!

Het is niet een hele dekkende lipgloss, maar ik vind hem zelf wel heel erg mooi. Hij maakt ze nét een tikkie lichter, een beetje my lips but better.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Babor Nail Colour - Nude Beige - €9.50

Ik ga niks meer over de verpakking zeggen, want bij elk product van Babor is het eigenlijk gewoon mooi (oke, bij die Soft Cream Glow niet helemaal, but u get the point).

De nagellak dekt prima, na twee laagjes is hij gewoon niet meer doorschijnend. Alleen het kleurtje voor mij is net wat te donker om echt  'nude' te noemen. Het is echt nét een tikje te donker, en daardoor lijkt hij wat viezig. Ik denk als je wat bruiner bent dan ik dat het dan echt een prachtlakje zou zijn!

Helaas geen nagelswatch zoals je kan zien, dat komt omdat mijn nagels er niet uitzien (maandag een post erover!), dus die houden jullie te goed. Het is eigenlijk net zo'n kleur als in het potje, maar jullie zien hem wel verschijnen een een NOTM post.

Dit waren de producten van de nieuwe "Nude Beauty" lijn van Babor.
De prijzen zijn best wel prijzig. Maar het zijn erg fijne producten,
en je krijgt zeker waar voor je geld. Niet dat als je wat koopt dat het heel slecht is, want het is zeker van goede kwaliteit!


Love.

3 candy's:

Anoniem zei

Leuk artikel! En wat een prachtig merk!
<#

Rani zei

Echt super leuke producten! Heb jij even geluk ;) Ik ben wel erg nieuwschierig naar de swatches van die nagellak!

Myrthe zei

Wauw, mooie producten <3 xx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC