donderdag 7 april 2011

Beauty: Wishlist Amsterdam

Image and video hosting by TinyPic

Zoals jullie weten, of misschien niet maar dan weet je het nu, ga ik 9 april (zaterdag) naar Amsterdam! We gaan met school, en we gaan lekker de hele dag door winkelen. We komen rond 11 uur aan, en we gaan rond half 4 weer naar huis. En als ik aan Amsterdam denk ik make-up, dus ik heb een wishlist!

MAC

Image and video hosting by TinyPic
Fleur Power, Pinch O Peach en Pink Swoon blushes

Ik wil dolgraag een blush. Omdat ik gewoon helemaal dol daarop ben en het ook elke dag gebruik. En eerst wou ik er twee, maar ik wil zoveel, dus hou ik het op éen!
Ik weet niet of ik ze in het 'echt' net zo mooi zijn als op de foto's én of ze mij natuurlijk mooi staan, maar dat vraag ik dan wel aan een MUA, wat ik heel spannend vind haha, maar oke!

Ik wil wel naar huis gaan met minstens éen MAC product,
het liefst wil ik twee blushes haha! En als ik naar de Pro Store ga dan wil ik een oogschaduwpalette met refill's!

Make Up Store

Image and video hosting by TinyPic
White, Satin en Muffin microshadows

Ik weet niet of we hier wel langsgaan, omdat ik vorig jaar die straat ook ben overgeslagen (ja vorig jaar ook al naar Amsterdam geweest, zat MUS er nog niet, maar MAC wel!).
Of nouja overgeslagen, meer vergeten. Dus misschien dit jaar wel! We zien wel.
En anders wil ik éen van de drie microshadows scoren, want het lijken me mooie highlight kleuren, en daar ben ik sinds kort weer helemaal dol op.

--

Image and video hosting by TinyPic
Allemaal toevallig Invito

En als laatst wil ik ook nog heel graag een nieuwe tas. Op de voorbeelden zie je allemaal tassen van Invito, maar daar van wil ik er eigenlijk niet echt éen. Ik wil gewoon een mooie, die betaalbaar is. Die ik gewoon mee kan nemen naar school en als ik ga winkelen.
Gewoon een mooie sophisticated tas!

En dat was mijn wishlist wel. Natuurlijk wil ik ook wel andere dingetjes hebben, zoals ringen, leuke schoenen of een mooie tas. Maar dat zie ik daar wel. Ik heb in ieder geval wel zoiets dat ik niet té veel wil uitgeven, aangezien ik op dit moment werkloos ben helaas.

Wat willen jullie liever: Fotopost of vlog van Amsterdam?

Love.

4 candy's:

Martine zei

Oeeeh wat leuk! :D Ik wil ook wel met school in A'dam gaan winkelen haaha! Ik hoop dat je langs MUS & MAC gaat ! En een vlog zou leuk zijn :)
x Martine

Anoniem zei

Wat een leuke dingen. Ik ga er zaterdag heen <3
Liefs, xxxx

anne zei

leuke wishlist! :)
ik heb liever een fotopost :)

Romy zei

Leuke dingen! Ik zou graag een vlog zien =)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC