donderdag 14 april 2011

Personal: Havin' a new Job!

Image and video hosting by TinyPic 
Ik dacht dat het maánden zou duren voordat ik weer aan wat nieuws kon beginnen. Ik heb me bij duizenden (overdreven) kranten-dingen opgegeven. Maar het duurt daar altijd zó lang. Tot dat ik zondag avond werd gebeld...

En yay. Ik heb weer een nieuw krantenwijkje. En het is de Stentor en de Telegraaf in éen en ja, het is 's ochtends. Ik moet er dus echt al 20 over 5 uit, maar ik ben echt zó blij! Ik hoopte namelijk al dat ik een ochtend krant zou kunnen doen, omdat je daar gewoon véel meer mee verdient. Nou voor €165.00 (mijn 'loon') p/m wil ik het best doen hoor!

Sommigen zeiden op school dat ik gek was dat ik dit deed, maar I don't care. Oke, je moet er 6 dagen in de week vroeg uit, maar voor het geld doe ik het eigenlijk. Ik moet toch make-up kunnen blijven kopen, of niet dan?! Ik heb dus al een grote wishlist, en wanneer ik mijn loon krijg is het eerste wat ik doe: Boozyshoppen!

Jullie zullen er trouwens geen last van krijgen, aangezien het 's ochtends is, dus heb ik 's middags nog gewoon genoeg tijd voor mijn blog. Don't worry!

Love.

6 candy's:

Monique zei

Haha, nieuw werkwoord? Boozyshoppen! Ik sluit me daar volledig bij aan!

Inge zei

Ik heb ook een tijdje de ochtendkrant bezorgd. Het is even wennen maar als je s'avonds optijd naar bed gaat valt het opstaan wel mee. en klaarmaken kan mooi na het bezorgen want dan ben je meteen klaarwakker! =)

Anoniem zei

Dit heb ik ook een poosje gedaan maar ik was na een week al zo uitgeput terwijl ik om 21.oo al naar bed ging!
Heeeel erg veel sterkte en succes!

Anoniem zei

Hihi ik zag je naam er al bij staan, leuk! Is wel even wennen, maar je zit nu wel in de goede periode dat ´t mooie weer er aan komt! En het geld is idd super lekker om te krijgen! Ben je ook van plan om dit in de zomer vakantie te doen?

Anoniem zei

Oeeh, lekker verdienen dus !
Leuk hoor.
Liefs, xxx

Lies zei

Succes!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC