woensdag 13 april 2011

Beauty: L'Occitane Fleur Cherié parfum

Image and video hosting by TinyPic
L'Occitane is een merk waar ik altijd wel wat van had gehoord maar nog nooit in had verdiept. Ik wist wel dat het een wat duurder merk was, want dat las ik dan op beautyblogs. Maar toen kreeg ik een persbericht van dit merk, van deze parfum. En toen was ik wel heel benieuwd!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

L'Occitane Fleur Cherié Eau de Toilette


Light yet sophisticated, fresh yet sensual, Fleur Chérie brings you a warm and elegant fragrant touch in the heart of Winter. The fresh aromas of orange blossom and sweet blackcurrant notes envelop the sensuous woody scents of cedar and musk. Fleur Chérie is an ode to the most cherished flower in the Mediterranean; the exquisitely delicate orange blossom.

Dat zegt L'Occitane zelf over deze parfum. Ik vind hem zelf erg lekker, hij is wel wat 'sterk' qua geur, maar dat vind ik juist wel fijn. Ik vind het moeilijk om geuren te beschrijven, maar wat hier boven staat klopt wel een beetje. De parfum is namelijk een beetje bloemig.
Ik weet niet wat ik er verder op kan zeggen. Ik vind hem erg lekker, maar jammer dat er geen ruik computer is. Dus dan zeg ik maar: Ruik 'm 's in de winkel, en ik weet zeker dat je hem wel lekker gaat vinden!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

L'Occitane Fleur Cherié Solid Parfume

En hier heb je mijn nieuwe vriendje. De Solid Parfume van de geur.
Dit vind ik zelf echt superhandig, zeker voor onderweg of als je een lange dag hebt. 's Ochtends spuit je gewoon wat van de Eau de Toilette op, en in de namiddag deze (want die andere fles heb je dan niet mee) en dan ruik je weer helemaal lekker, dit is namelijk gewoon dezelfde geur alleen nét een tikje minder qua geur. Nog steeds erg lekker, maar gewoon wat minder sterk.
Dit zit nu ook standaard in mijn make-uptasje!

Love.

1 candy's:

Anoniem zei

Dat lijkt mij een heel lekker geurtje.
Liefs, xxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC