dinsdag 29 maart 2011

Personal: Hebben politie's niet wat beters te doen?

Dat vroeg ik me dus echt net 5 minuten geleden af. En ik zal het jullie allemaal vertellen waarom ik het me afvroeg, want dit keer een heerlijk frustratie artikel, want wat ik vandaag toch meemaakte.
 
 
 
Het is misschien niet heel intressant maar ik ging eventjes naar het dorp om nagellakremover te koop. Ja, waar moet ik naar toe zónder? Ik draag namelijk bijna altijd nagellak, en haat het als er een stukje afgebladderd is. Maar goed, ik ga naar de Kruidvat, koop daar Essence nagellakremover (roze versie), en liep gewoon naar de kassa, betaalde 0.95 cent (stapelkorting!). En ik loop weer naar buiten, maar toen...
 
Ik fiets gewoon door het dorp, het mag eigenlijk niet, maar iedereen doet het, en ja ik ook.
Mama zegt het zovaak, doe het nou niet, straks komt er politie aan, en wat gebeurde er?
Juist... Net op dat moment stapte er een politie uit de auto, en houdt me aan.
Ik dacht: Oh een waarschuwing. Maar nee, ik kwam op de bon. En echt, ik dacht op dat moment echt van: Wáarom? Moeten jullie niet boeven vangen ofzo? Hebben jullie niet wat beters te doen? En zo kan ik nog wel even doorgaan,
hij vraagt ID (gelukkig had ik die wel mee), en schrijft alles op. En ik, ik sta er maar een beetje bij. Een beetje van: Néee, waarom gebeurd dit persé mij?
 
En ja zo was het dus gegaan. Ik zei Oke, en ging toen weer verder, fietsend ja, want daar mocht je verder fietsen zegmaar. Gelukkig had ik geen "Bedankt" gezegd, want dat verdiende hij niet. Mij op de bon en tegen hem bedankt? Waarvoor? 
 
Bah, ik haat politie nu echt, officieel. En voorlopig voor mij geen winkels meer.
 
Love.
 

6 candy's:

Sisier zei

Tja ze moeten nu eenmaal ook gewoon controles op straat uitvoeren, anders kan straks niemand meer over de stoep lopen daar omdat iedereen er fietst.

Anoniem zei

Ik vind het wel een beetje zielig. Fietsen kan toch geen kwaad.
Hihi.
Liefs, xxx

Justiine zei

de politie, uw vriend! niet de mijne. ;D

Romy zei

Balen! Inderdaad, die politie moet wat beters te doen hebben! Fietsten er niet nog anderen? Dan kon je daarheen wijzen en zeggen: Ja maar die doen het ook. Dan krijg je meestal een waarschuwing. (haha, lette een keer op bij maatschappij)

Liesewiesje zei

Ai, dat is vervelend dat dat gebeurde bij jou. Volgende keer niet meer doen dan hé ;) :P

Rani zei

Ooh, vreselijk! Ik denk dit ook echt zo vaak! Er is eens een politie auto gestopt omdat ik met een vriendin op het bagagerek was aan het fietsen. Hij stopte letterlijk, stapte uit en gaf ons vervolgens een waarschuwing en een hele preek over weet ik veel. Ik dacht toen net hetzelfde ^^


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC