woensdag 9 maart 2011

Beauty: San Soucis "Voorjaarslook" oogpotlood

San Soucis komt natuurlijk ook met een voorjaarslook, en aangezien het bijna lente is, vond ik het wel tijd om dit oogpotlood te reviewen. Ik moet je eerlijk zeggen: Het is niet echt een lente kleurtje, maar je kunt er best wel veel mee. Laat ik nou maar beginnen!


De verpakking vind ik simpel. Gewoon strak, met het logo erop van San Soucis, en wat het is, wat voor kleur het is, en dat soort stuff. Verder is het niet heel intressant. Wel leuk dat de verpakking de kleur heeft van het potlood zelf. Dan zie je altijd in je stash:
Oh, die is dus blauw. Daar is over na gedacht!


Het potlood zelf blijft echt heel erg lang zitten. En hij is ook zeker heel erg waterproof. Hij maakt dus z'n beloftes waar, dat vind ik echt super goed. Wat ik ook erg handig vind is dat er zo'n smudger op de achterkant van het potlood zit. Daarmee kun je het lijntje iets meer uit vervagen, zodat het niet zo'n hard, strak lijntje word.


De kleur is heel mooi, niet heel donkerblauw, maar wel donker genoeg om een mooie blauwe smokey eye te maken, bijvoorbeeld. Het potlood zelf is trouwens echt super romig. Dat vind ik echt zoveel fijner dan zo'n hard potlood. Maar hij blijft wel heel goed zitten!
I love this pencil!

Zeker een aanrader dus, deze San Soucis Longlasting Eye definer "Starlight Blue".
Klik hier om te kijk waar dicht bij jou in de buurt San Soucis word verkocht!

Love.

4 candy's:

Romy zei

Ziet er goed uit :)

Anoniem zei

Dat ziet er heel goed uit :)
Liefs, xxx

Petra zei

Mooi kleurtje!!

Vief zei

Ziet er goed uit!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC