vrijdag 11 maart 2011

Beauty: Cupcake Organic Day Creams


Ik heb ze al een lange tijd in huis, maar ik vind het belangrijk dat ik gezichtsproducten gewoon goed moet testen. Want je huid 'verandert' na elke 28 dagen (heb ik gelezen), en dus kan het weer anders gaan werken. Vandaar dat het een beetje lang duurde. Ook heb ik maar 1 dagcreme echt goed getest, want die was geschikt voor mijn huid. Over de andere 3 zal ik dus kort wat vertellen, hoe het aanvoelt etc.Frankincense & Orange Repairing Day Cream - Dry & Mature skin

Allereerst deze, voor de droge en de ouder wordende huid.  Zelf heb ik deze niet gebruikt, want ik heb geen droge huid, verre van dat, en ik denk ook niet dat ik een ouder wordende huid heb, haha. Alle dagcreme's komen trouwens in een super leuke verpakking, en in een glazen potje in verschillende kleuren. Deze is zoals je ziet oranje.

Hier Zoals je ook al een beetje in het potje ziet is het best wel een wat dikkere creme, maar als je hem daarna hebt aangebracht (oke, ik op m'n hand), voelt -ie heerlijk zacht, en hij trekt redelijk snel in. Deze dagcreme vind ik trouwens best wel lekker ruiken, heel fris. Iets wat wel fijn is voor in de ochtend. Ik kan niet zeggen of het helpt of niet, want dit is echt mijn 'eerste indruk', want ik heb dus zelf geen droge huid ;)!


Blue Tansy & Lavender Balancing Day Cream - Normal to Dry Skin

Dit is een dagcreme voor de droge tot normale huid. Deze kun je dus gebruiken als je op sommige plekken droog hebt, maar op andere plekken gewoon normaal. Deze komt ook weer in een leuk doosje, en in een leuk glazen potje. Dat vind ik wel luxe hebben, eigenlijk!
Ook deze heb ik niet écht gebruikt.

Ook in dit potje kun je alweer zien dat het een stevigere creme is. Niet heel dik, maar een beetje, ja hoe noem je dat? Hij is een beetje boterachtig. En als ik hem opbreng op mijn hand, voelt -ie ook weer heerlijk zacht aan. En dan trekt -ie ook wel redelijk snel in.
Zelf vind ik deze creme niet heel lekker ruiken. Het is niet vies, maar ook niet lekker. Erg jammer. Maar dat is het enigste minpunt wat mij betreft.


Raspberry Rose Blossom Softening Day Cream - All Skin Types

Dit is een dagcreme voor alle huidtypes, maar vind hem nog best wel vettig eigenlijk. Ook in het potje zie je het eigenlijk ook al dat het best wel dikkig is, dus eigenlijk vind ik dit meer voor de normale huid, en als je een vette huid hebt moet je hem gewoon laten skippen.

Zelf heb ik hem echt gebruikt, maar vond hem toch niet fijn werken voor mijn huid. Ik heb namelijk een best wel vette huid. Verder ruikt deze het lekkerst van allemaal vind ik persoonlijk.
En verder heb ik er eigenlijk niet zoveel over te vertellen!

De dagcreme die nu gaat komen heb ik werkelijk écht getest, en ook voor best wel lange tijd. Ik kun jullie dus wel redelijk goed vertellen hoe het bij mij voelt.Lime & Sage Blossom Cooling Day Cream - Oily & Problem Skin

Dit is voor mij een prima dagcreme, en ik gebruik hem nu echt elke dag. Gewoon omdat het wat fijner voelt op mijn huid, omdat ik ook bijna elke dag make-up op heb.
Dit vind ik de enigste creme die niet vet is en die ook niet dik is. Dit is echt gewoon een goede creme substantie. Heel fijn!

Hij trekt heerlijk snel in en ruikt gewoon lekker fris. Maar.. Voor een probleemhuid helpt het echt helemaal niks. Tenminste niet voor mij. Want ik kom nu in de periode dat ik best wel veel puistjes heb (vooral tussen mijn wenkbrauwen en op m'n kin), maar daarvoor doet het helemaal niets. Het word niet minder maar ook niet meer. Jammer, maar het is dus geen wondermiddel, haha! Verder vind ik dit gewoon een goede dagcreme, en dit blijf ik ook nog wel eventjes gebruiken dagelijks.

Cupcake Organic is te koop bij Enchantra, voor €19.99 per pot.

Love.

3 candy's:

Anoniem zei

OEHH, heerlijk. Leuke potjes trouwens. Ik ga wel eens even kijken ..
Liefs, xxx

Miranda zei

Heeerlijk (a) Leuke potjes ook :D

Anne zei

oeeeh leeeeuk. (aa')


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC