maandag 21 maart 2011

Beauty: Born Pretty Store #2

En hier gaat het verder hoor! Mijn mening van de Born Pretty Store spulletjes die ik heb gekregen. En ook hier weer ga ik verder met mijn kritische oog op de spulletjes, want je moet natuurlijk áltijd eerlijk zijn bij reviews. So be prepared... grapje!

 
 
Eyeliner Gel - $3.79

Wat heb ik dit product vaak gebruikt zeg. Op mijn waterlijn, als een gelliner, als een soort basis zodat de kleuren wat heftiger zijn. Het is gewoon zulk handig spul, en ook helemaal niet duur.

De verpakking zegt dat hij van Giorgio Armani is, maar dat geloof ik eigenlijk niet zo. Ik denk namelijk dat hij gewoon lekker fake is. Maar dat maakt me eigenlijk niet zo heel veel uit, als hij maar goed werkt!

En ja, dat doet -ie. Ik vind hem zelf op mijn waterlijn het fijnst, want dan is -ie goed zwart. Je ziet namelijk ook op de swatch foto dat de kleur niet heel erg zwart is. Dus op mijn bovenste wimperrand gebruik ik liever iets wat écht goed zwart is. Tenzij ik natuurlijk voor de nude look ga, dan is het wel een fijn gelliner. Trouwens, zo heel gel-errig vind ik hem nou ook weer niet. Ik vind hem meer een cream liner. Maar wat ben ik nou om te oordelen, want ik hem nog nooit een zogenaamde gelliner gehad!

Zeker fijn spul! Ik gebruik het nog steeds erg vaak. Dus dit is wat mij betreft een echte aanrader. Je krijgt er ook een kwastje bij, niet zulke goede kwaliteit, maar hey, het ís een kwastje, haha!


 
Hello Kitty plate (in de shop alleen verkrijgbaar met stempel + schraper) - $3.88

Dit product moest ik gewoon hebben. Ik ben echt fan van Hello Kitty. Of nouja, niet écht fan, maar ik vind het zo'n schattig beestje, en al helemaal op je nagels. Het is natuurlijk wel een faux-plate. Dus een neppe, niet echt van Konad. Maar hij werkt gewoon harstikke prima.
Ik weet alleen niet of die stempel + schraper het ook goed doen, want ik heb alleen die plate gekregen, want ik heb al een Konad stempel + schraper, en dat werkt gewoon prima.

Oke, er zitten meerdere plaatjes op dit plaatje (haha), maar eigenlijk wilde ik hem voor de Hello Kitty. Maar dat andere poesje die er op staat vind ik ook wel errrrug schattig moet ik zeggen.

Zeker een aanrader, wat mij betreft.
Je kunt trouwens ook genoeg bestellen, en dan krijg je deze erbij als cadeautje, tenminste dat dacht ik. Er was laatst ook zo'n code die je kon gebruiken en dan kreeg je hem gratis, maar ik weet niet of die nu ook nog geld!

Deze spulletjes vind ik allebei wel heel erg fijn, en zal ik ook vaker gebruiken.
Wil je de hele shop is bekijken, klik dan op deze link, en je gaat naar de shop!

Love.

3 candy's:

Romy zei

Die Hello Kitty nagels!! <3

Anoniem zei

Die nagels zijn zo leuk. Wat een mooie eyeliner.
Liefs, xxx

Tatjana zei

Leuk zeg!
De Eyeliner ziet er goed uit!!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC