woensdag 19 januari 2011

Personal: Sure you can!

Image and video hosting by TinyPic
Eerder wist ik altijd nooit of ik iets wel of niet kon. Dan twijfelde ik aan mezelf omdat ik dacht dat ik het niet kon en het tóch moest doen. Maar daar moet je juist niet aan denken, omdat het anders misschien wel mis kan gaan!

Maar dat is juist wat je niet moet doen: Twijfelen. Én denken dat je het niet kan. Want meestal lukt het dan ook niet, mede omdat je al denkt dat je het toch niet kan, en dan doe je er ook geen moeite voor. Je moet gewoon denken dat het je wél lukt. Dat je niet bang hoeft te zijn dat het niet lukt. Want als je dat denkt dan gaat het juist wél goed.

Daarom deze blogpost, om je het te laten inzien dat je het wél kan, en dat je niet bang hoeft te zijn. En dat je ook niet meer hoeft te twijfelen. Because you can do it!

Love.

4 candy's:

Romy zei

Goed gezegd!

Inge zei

Haha heel herkenbaar! =P

Anoniem zei

Dat gaat allemaal vanzelf wel goedkomen. Ik twijfel bijna nooit, niet over de dingen die ik doe, over de keuzes die ik maak of over dingen die ik wil gaan doen. En dat kan jij ook!
Liefs, xxxx

Rosa zei

ik twijfel soms ook echt. :P
x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC