donderdag 20 januari 2011

Personal: Low-end banned!

Image and video hosting by TinyPic
Zoals jullie weten ben ik geen rijke stinkerd, en al mijn make-up moet ik zelf betalen. Nou heb ik dan wel een bijbaantje en krijg ik zakgeld. En meestal koop ik dan ook merken zoals Essence en Catrice, waar natuurlijk he-le-maal niks mis mee is, maar voor de komend jaar heb ik een challenge, en die challenge ga ik nu uitleggen!

Allereerst koop ik gewoon bijna nooit mid-price producten omdat ik dan op dat moment denk van: "Nee Esmay, niet doen. Dat is te duur voor nu, want je hebt het toch niet nodig" En dan koop ik de goedkopere versie ervan (wat later dus helemaal niet goed werkt!). Maar later denk ik er toch de hele tijd aan, en heb ik er spijt van dat ik het niet heb gekozen voor het wat duurdere, maar dat ik het goedkopere heb gekocht.
En sowieso wil ik nu mijn "stash" echt goed uitbreiden met kwalitatief goede producten, en ja. Die producten zijn vaak duurder. Maar daarintegen ziet het er dan wel een stuk mooier uit, want zeg nou zelf: Een Chanel verpakking ziet er beter uit dan dat van Essence.

En natuurlijk mag Essence soms wel, want de LE collecties zijn altijd wel mooi en dat kan ik dan niet laten schieten! En Catrice mag sowieso wel, want dat merk is zichzelf zo aan het verbeteren, en nu zijn het echt goede producten vind ik zelf.  Zoals de oogschaduws, die zijn echt prachtig, hetzelfde met de lipglosses.

Dus mijn challenge van dit jaar: Meer duurdere producten kopen.
Beginnend met Maybelline, Rimmel, L'Oreál en Bourjois etc. Maar stiekem soms (als ik in "de grote stad" kom) mag ik ook best wat duurders van de Douglas of Bijenkorf etc.! (als ik er dan geld voor heb gespaard!)
Vinden jullie het dan leuk om elke maand een soort van "challenge update" te zien?

Love.

6 candy's:

Josephine zei

Oh dat wilde ik dus ook gaan doen, maar niet in Nederland LOL! Ik koop altijd SUPERVEEL Kleding in Hong Kong en allemaal heel veel terwijl ik die hier niet echt kan dragen door het weer. Daarom wil ik dit jaar mijn geld uitgeven aan dure make-up want dat is daar goedkoper dan hier!

Anoniem zei

Zeker, ik ben zo benieuwd. Ik ben al overstapt op deze merken. Hihi, ik koop meer maybelline dan catrice bijvoorbeeld. Het gaat je wel een flinke gat in je portemonee geven. Maar vaak krijg je wel voor meer geld betere kwaliteit.
Liefs, xxx

Romy zei

Leuk idee! Ik ben ook echt zo van ik koop liever de goedkope, terwijl de duurdere meestal beter zijn. Maar geld groeit nou eenmaal niet op mijn rug :( Succes!! haha

Esmay zei

@ Kalypso: Maar als je alsmaar goedkopere dingen koopt omdat ze toch "zo goedkoop" zijn, ben je veel duurder uit :)!

@ Romy: Nee mij helaas ook niet! Maar je kan er wel voor "sparen"!

Judith zei

Ja ik vind het een superleuk idee, en ik zit met hetzelfde als jou: ik moet ook alles zelf betalen, en nu ben ik dus ook blut.
Veel succes!

Rosa zei

Dat doe ik de laatste tijd ook wel een beetje, ik wilde bijv.tijdje geleden een eyeliner en ben toen voor Rimmel gegaan in plaats van Catrice of Essence.
x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC