donderdag 13 januari 2011

Personal: We Have all Secrets

Image and video hosting by TinyPic

Iedereen heeft wel kleine geheimpjes. Bijvoorbeeld dat -ie vroeger op z'n duim zoog, en dat misschien nu ook nog wel doet, of dat je nog je collectie barbies van vroeger nog hebt. Ik heb ook een geheim, en die ga ik vandaag aan jullie laten weten.
Mijn geheim is namelijk dat ik een blog heb. Oke, voor jullie is dit geen geheim maar voor veel vriendinnen van me wel. Ik heb het gewoon nooit vertelt.. Nouja, 1 beste vriendin van me weet het wel. Maar die kijkt er niet echt op ofzo, het boeit haar niet echt, maar ze vind het wel leuk voor mij! Maar voor de rest van mijn vriendinnen heb ik het niet vertelt. Niet om bang te zijn voor hun reactie ofzo, want dat maakt me niet uit. Maar het is gewoon nooit ter spake gekomen.
Voor mijn familie is het geen geheim. Ik heb het hun ook nooit vertelt, ze zijn er gewoon achter gekomen. Nou bedoel ik niet dat ze me zijn gaan bespioneren ofzo, maar toen ik nog beneden moest "werken" dan keken ze wel mee, en dat vond ik ook niet erg. Zolang ik er maar mee door mocht gaan. En natuurlijk mocht ik dat. Mijn ouders zijn daar eigenlijk niet zo streng mee. Maar ik zet dan ook niet van die rare plaatjes op internet, als je snapt dat ik bedoel. ;)
Mijn vader is juist superenthousiast. Altijd als ik weer producten binnenkrijg, dan kijkt -ie weer mee wat ik allemaal wel niet heb binnengekregen. En hij vertelt het aan familie, en dat vind ik ook niet erg! Zo'n groot geheim is het nou ook weer niet, haha!
Misschien als mijn blog steeds groter word dat ik het dan wel moet vertellen, maar
mijn blog is nog maar zo klein, en dat vind ik helemaal niet erg!
Ik hou van mijn blog, en ik ga er ook niet meer mee stoppen, want toen die keer dat ik stopte, had ik gelijk spijt! Dus dat word 'em niet!
Hebben jullie ook in het geheim een blog?  En heb je het wel aan je ouders vertelt, en wat vonden die ervan? En je vriendinnen?
Veel vragen, maar ik ben gewoon benieuwd!
Love.

9 candy's:

Rosa zei

bij mij weet ook haast niemand het, zolang het niet ter sprake komt, heb ik ook geen behoefte het van de daken af te schreeuwen.
x

Romy zei

Ik ben eigenlijk begonnen toen een vriendin aan mij vertelde dat ze een blog had. En het leek me eigenlijk echt super om te schrijven (vooral omdat ik schrijven zo leuk vind) over beauty en dingen die ik leuk vind enzo. Toen wist zij het dus, en uiteindelijk heb ik het mijn ouders ook verteld! En die bleken het niet erg te vinden. Ze vonden het wel erg toen ik zei: Ik heb een blog. Maar toen ik het liet zien vonden ze het wel leuk!

Juudith zei

Haha ik dach, bij de titel en het eerste stukje; wat zou ze gaan vertellen, spannend hahah! maar wel tof dat je het gewoon gaat vertellen!! Bij mij weet eigenlijk niemand het! och, en als ze der achter komen dan vind ik het ook wel best haha!

Astrid zei

phaha, ik herken me hier zo hard in! Ik heb het ook nog maar aan 1 vriendin verteld en een andere vriendin van mij heeft ook een blog. Enkel mijn gezin weet het, mijn famililie niet! :p

Lisa zei

Ik heb precies hetzelfde geheim...Bij mij weet ook een goede vriendin het, en mijn familie. Ik wil het wel graag aan mijn vriendinnen vertellen, maar ik ben bang voor de reacties van anderen...

Brigitte en Mark zei

Ik heb het niet nadrukkelijk verteld ofzo, mijn ouders weten ervan maar die kijken er niet op (denk ik dan ;)

Ik heb het wel tegen een aantal vrienden verteld omdat er foto's van hun opstaan.

Mariel zei

Mijn moeder checkt heel vaak m'n blog haha! Vriendinnen kijken er ook regelmatig op en zelfs mijn mentrix vind m'n blog leuk. Dat is erg gaaf :)

Anoniem zei

Ik heb weinig geheimen. Mijn ouders weten van mijn obsessie, mijn vriendinnen, mijn leraren en zelfs op mij werk weten ze ervan. hahaha.
Liefs, xxx

Chloe zei

Bij mij weet niemand het, zelfs men familie niet.
Ik heb ook geen behoefte om het aan iedereen te gaan vertellen ofzo.
xx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC