dinsdag 18 januari 2011

Personal: Books I've Read

Jullie wilden wel een soort van review van boeken die ik al had gelezen, dus vandaar dat ik dat vandaag ga doen. Dit is over 2 boeken, namelijk Mini Shopaholic én Carrie's Dagboeken.

Image and video hosting by TinyPic
Mini Shopaholic - Sophie Kinsella

Ik vind dit zelf echt een superleuk boek. Het gaat niet verder waar het andere deel is gestopt, want in dit deel is Mini al iets van 2, geloof ik. En in dit boek is Mini net zoals haar moeder geworden... Een shopaholic! Ze wil alleen nog maar merkkleding, en mooie schoentjes. En ja, Becky heeft daar ook een zwak voor. Zo geeft ze Mini zakgeld, maar Mini (of terwijl: Becky!) geeft veel te veel uit. Ook is Mini erg onhandelbaar, dus sturen ze haar naar een Nanny. Becky is daar alleen zelf geen fan van. Ook organiseert Becky wat voor Luke, maar wat?!
Wil jij het hele verhaal weten? Read it!

Image and video hosting by TinyPic
Carrie's Dagboeken - Candace Bushnell

In het begin vond ik dit boek niet zo leuk, terwijl ik wel fan ben van Sex and the City. Maar op een of andere manier snapte ik het niet. Maar steeds verder in het boek word het steeds leuker. In het begin dacht ik van: "Nee, dit word niks. Ik stop met lezen.", maar ik ben wel blij dat ik verder ben wezen lezen. Want hij is echt leuk! Zo word Carrie "vrienden" met haar vijand, en door haar ontmoet ze iemand die iedereen wel kent van Sex and the City. So be prepared!

Love.

8 candy's:

Anoniem zei

Ik lees bijna geen boeken. Daar heb ik zo geen geduld voor. Maar die eerste lijkt mij wel leuk.
Liefs, xxx

Marjolein zei

Hmm, dit zijn niet echt mijn soort boeken. Ik hou meer van psychologische thrillers enzo. ;p

Anoniem zei

de eerste viel mij een beetje tegen, maar op zich leuk.
Het tweede boek klinkt leuk:)

Judith zei

Die eerste wil ik echt zograag lezen! :)

Lisa zei

Ik volg je blog al een tijdje en je bent echt ge-wel-dig bezig<3 maar even iets! Hihi sorry maar de eerste zin; wouden is geen ABN =$, het is wilden. En de slogan onder titel moet zijn: Cause my life is as sweet as candy! Sorry maar dat moest echt even eruit, wel echt een superschattige blog!

Esmay (admin) zei

@ Lisa: Thanks for correcting me (is die zin goed? :P!),
ik zal het verbeteren!

Liesewiesje zei

Ah, die eerste moet ik nog lezen :) Staat nog op mijn to read list :D

Rosa zei

Carries dagboeken heb ik ook gelezen, superleuk boek vond ik zelf!
x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC