dinsdag 11 januari 2011

Personal: Nerd, nerd, nerd?


Een school update heb ik eigenlijk nog nooit gedaan, maar toen bedacht ik ineens dat het eigenlijk best kan. Vandaag dus een kleine school update met een paar belangrijke meededelingen (just kidding!).

Allereerst gaat het best goed op school. Vlak nadat ik mijn cijferlijst terugkreeg, die niet zo heel erg super goed was, kreeg ik een 9.2 voor Economie! Een 9.2!!! Ik was echt heel erg blij, vooral omdat het mijn cijfer hoger maakte.

Verder heb ik van 7 tot 11 maart stage. Ik doe dat op een school, in een kleuterklas. Die school is echt superdicht bij mijn huis (lees: 1 minuut fietsen). Dus dat is mooi handig. Ik heb er al best zin in. Vooral omdat ik nog niet echt zeker weet wat ik wil gaan doen. Of met kinderen, óf schoonheidsspecialist. En na deze stage ben ik er hopelijk uit!

En dan nog iets leuks. 9 April ga ik met school naar Amsterdam! Ohyeah. Vorig jaar gingen we toen nog naar een of ander museum, maar nu gaan we gewoon non stop shoppen! Hoe cool is dat? Toen kon ik alleen de MAC counter niet vinden (n00b), maar dit jaar ga ik gewoon naar de Bijenkorf op de Dam, en ik hoop dat ik dan met een mooie blush naar huis ga.

En dat was mijn schoolupdate wel weer. Verder staan er niet echt belangrijke dingen op het menu, dus laat ik het maar hierbij!

Love.

4 candy's:

Judith zei

Wat leuk dat je zo'n goede punetn hebt, houden zo! :)

Rosa zei

wat gaaf dat jullie naar A'dam gaan! en fijn dat het goed gaat op school :D

x

Asmae zei

Fijn om te horen dat het goed gaat!
En ja de M.A.C in amsterdam is leuk ook die bij de bijenkorf. Aardige personeel!

Elisa zei

Ik heb ook een 9,2 gehaald voor Economie!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC