donderdag 27 januari 2011

Personal: Smile. Why? Because you can!

Image and video hosting by TinyPic

Iedereen lacht wel eens. En als je lacht zie je er beter uit. Stralender, blijer en misschien wel mooier en aantrekkelijker. Vandaag dus dit berichtje om je dat te laten inzien!

Ik lach elke dag, ik ben bijna nooit chagrijnig, omdat ik zelf chagrijnige mensen ook niet leuk vind, dus probeer ik dat te vermijden. Oke, soms ben ik strontchagrijnig omdat iets niet lukt, bijvoorbeeld met m'n site, maar na een uur is dat alweer verdwenen!

Kijk: Als jij iemand ziet zitten met het hoofd naar beneden en die heel chagrijnig/boos kijkt, daar word jij toch ook niet blij van? Die persoon zou je niet zo snel aanspreken, omdat het lijkt alsof die ene persoon geen contact wil. Maar als je iemand ziet zitten die wel vrolijk kijkt, dan praat je daar eerder mee. Zo gaat dat bij bijna iedereen. En ik zeg niet dat je nooit chagrijnig/boos mag kijken, tuurlijk wel. Maar let dan wel op de gevolgen ervan. Want als je altijd maar chagrijnig bent dan willen mensen niet eens met je te maken hebben (oke, dat is wel heel hard, maar het komt er wel op neer), dan zeggen ze: "Oh dat wijf die altijd chagrijnig kijkt? Die is echt stom", maar als je vrolijk kijkt dan worden mensen ook vrolijk van jou!

Oke, dat was mijn hele lap tekst, haha! En ik heb misschien nog wel een zinnetje voor jullie wat helpt om de dag vrolijk te beginnen:

Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach.
Wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag!
Love.

5 candy's:

Anouk zei

Je hebt helemaal gelijk! Ook al is het soms ook wel even fijn om gewoon eventjes lekker te zeuren om je irritaties eruit te gooien. Als je er maar niet te lang in blijft hangen!

Asmae zei

ik probeer ook altijd vrolijk te zijn! ik vind chagrijnige mensen ook niet leuk!

Anoniem zei

Je hebt het helemaal goed. Blijf niet hangen, het leven gaat gewoon door.
Liefs, xxx

Liesewiesje zei

Leuk artikel and you're totally right ;)

Rosa zei

je hebt gelijk!
x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC