zondag 30 januari 2011

Personal: Enjoy your life to the Max


Iedereen geniet vast wel van het leven. Maar sommige mensen niet. Die verpesten het leven voor zichzelf, en dat vind ik dan zó zonde. Omdat het leven zo leuk kan zijn. Er is een quote die ik zo mooi vind, dat ik hem gewoon moet laten weten, maar waarschijnlijk kennen jullie 'm al!

Allereerst: Leef alsof je morgen niet meer hebt.
Dit vind ik zo'n mooie zin. Het is zoiets als: Haal alles uit je dag, voordat je te laat bent.
En dat is ook zo, want wie zegt dat je morgen nog te leven hebt?
Ik moet je zeggen dat ik dat niet altijd doe, want meestal is mijn dag gewoon
opstaan etc. - school - bloggen - eten - leren - lezen in The Devil Wears Prada (alleen dan in de Nederlandse versie!) - slapen.
Niet zoveel bijzonders. Natuurlijk heb ik al wel 1 ding gedaan die ik altijd al wou doen: in een luchtballon! Dat was zo'n ervaring, en ik vond het supertof. En toen we waren geland zeiden we al: dit wil ik nog een keer. Het is gewoon zo leuk om erin te zitten en te kijken naar beneden.

En zo heb je nog veel meer van die quote's die over het leven gaan, en ze hebben allemaal zo'n mooi betekenis. En ja, het is allemaal gewoon zo waar. Je moet gewoon van je leven genieten, want je leeft maar 1 keer. Dus mijn tip: Haal er uit wat er in zit!

Love.

3 candy's:

Juudith zei

Ben het helemaal met je eens ookal vergeet ik dat wel eens!!

Anoniem zei

Wauw, in een luchtballon. Dat is echt een hele mooie ervaring.
Liefs, xxx

Rosa zei

soms moet ik me dat ook even beseffen, als ik me dan wat moe voel en thuis wil zitten, denk ik toch: man, je leeft een keer, ga lekker lol maken en dan doe ik dat haha.
en een luchtballon, wat gaaaaaaaaaf!
x


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC