vrijdag 28 oktober 2011

review: spectacular make-up, spectacular me

Image and video hosting by TinyPic 
Babor is een leuk merk, wat nog niet iedereen kent. Zonde natuurlijk, want ze hebben prachtige producten. Ze hebben nu een winter collectie genaamd Spectacular Me. Een collectie met veel nude tinten. Een collectie met make-up waarmee jij je pluspunten kan benadrukken. Ik heb twee van die producten die ik nu ga reviewen.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
We beginnen met dit potloodje met oogschaduw in éen. Heel handig dingetje voor on te go. Verpakking is gewoon prima, al vind ik dat goud het gewoon nét niet. Maar het gaat natuurlijk om het product, en het product is goed! De oogschaduw is fijn gepigmenteerd en het oogpotlood is mooi! Ik had namelijk nog geen simpel bruin oogpotloodje - kijkt snel andere kant op -, en ik vind het nu echt een holy grail. Perfect voor nude looks, het is namelijk niet zo hard als zwart.

Eye Shadow & Liner Two in One "02 Bronze" €21,00
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Een simpele, sheer lipgloss, je zult denken: Wat heb je daar nou aan? Maar het is echt heel erg prettig om te hebben. Je kunt hem over alle lipsticks doen die je maar wilt. Denk nude, maar ook knalrood of roze. Deze lipgloss plakt niet en ruikt echt heerlijk! Daarnaast vallen je lippen nét wat meer op. I like!
Ultra Brilliant Lip Gloss "11 Clear Shine" €14,50


Kortom: mooie collectie! Wil je weten waar Babor word verkocht? Kijk dan op hun site (klik). Natuurlijk zijn er nog meer producten van deze collectie, die kun je hier (klik) vinden!

3 candy's:

beautyforgirls zei

De gloss lijkt mij heel erg fijn.
Liefs, xxx

Ellen zei

Leuk.
Had eigenlijk nog nooit van babor gehoord

Laura. zei

Leuk ^^


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC