zondag 2 oktober 2011

beauty: spacy, trashy and goldy

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Ik hou van Catrice nagellak. Het is misschien wel mijn favoriete nagellakmerk, en ik probeer veel nagellak - al heb ik OPI nog nooit geprobeerd -. En zeker omdat het zo heerlijk goedkoop is. Een potje is maar €2.49 en je hebt dan echt prachtige kleurtjes, ze lakken superfijn en gewoon te koop bij Kruidvat of Trekpleister!

Dit keer kocht ik After Eight, ASHley en Goldfinger. En die heb ik natuurlijk allemaal opgehad, en oh, wát vind ik ze mooi! Stuk voor stuk.
Image and video hosting by TinyPic 
Dit is echt een apart, leuk kleurtje. Het is heel donkergroen, bijna zwart met groene glinsters. Echt werkelijk prachtig. En natuurlijk geinpireerd op de verpakkingen van de After Eight chocolaatjes.
Image and video hosting by TinyPic 
ASHley, echt een vuilniszakken kleur (daarom ook trashy), maar daarom niet minder mooi. Een mooie muisjes grijs die bij alle outfits wel kan! Heel sophisticated en basic.
Image and video hosting by TinyPic 
Prachtig gouden lak, dekt prima in 2 laagjes en lakt zoals we gewend zijn. Niet dik, maar ook niet te dun. Deze ga ik zeker vaker pakken! De naam is trouwens echt leuk. Goldfinger = gouden vingers en dat heb je ook met deze kleur!

Kortom: Ik ga zeker nog wat nieuwe kleurtjes halen, ik hou gewoon zo van Catrice! Op dit moment telt mijn collectie 3 "oude" nagellakjes (nog voor deze potjes) en 14 "nieuwe", maar er kunnen heel wat bij hoor!

4 candy's:

Resy zei

mooie lakjes!

beautyforgirls zei

Die lakjes heb ik ook, ik vind ze allemaal erg leuk. Je hebt trouwens mooie, lange nagels.
Liefs, xxx

Inner Beauty Battle zei

Deze kleuren heb ik ook, vind ze ook erg mooi! Stiekem heb ik bijna alle kleuren .. oops.

Tessabd zei

die eerste is pretty!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC