vrijdag 7 oktober 2011

persoonlijk: please don't stop the music

Image and video hosting by TinyPic
Muziek, eigenlijk heb ik het altijd wel aanstaan. Ik kan er prima zonder hoor, daar niet van. Niet zo cliché: muziek is mijn leven, want dat is absoluut niet waar. Het is leuk, dat zeker. En vooral als je goed kan zingen, wat ik helaas niet kan. Maar soms, heel soms, dan dénk ik dat ik goed kan zingen.

Ik zing zo vals als een kraai, dat weet ik onderhand nu wel, en zal ik nooit denken dat ik goed kan zingen. Maar, af en toe. Dan ga ik gewoon helemaal los met Youtube, liedjes met de videoclip als tekst (lyrics video's). En dan zing ik totdat mijn stem het begeeft. Heerlijk vind ik dat. En vooral als ik beneden zit en iedereen kan mee genieten van mijn gekraai. Oh, en die verkoudheid maakt het allemaal nog nét wat mooier. Dus als jullie me even willen excuseren, ik ga even weer los hoor, met dit keer:
Girl my body don't lie
I'm outta my mind
Let it rain over me
I'm rising so high
Out of my mind
So let it
rain over me

2 candy's:

beautyforgirls zei

Hahaha, of je nu vals zingt of niet. Iedereen gaat wel eens helemaal los.
Liefs, xxx

Resy zei

hahah hier precies hetzelfde verhaal!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC