woensdag 19 oktober 2011

review: smoothies voor je ogen?!

Image and video hosting by TinyPic
Ik hou van smoothies - in de zomer -, dat is wel duidelijk. Maar smoothies voor je ogen, daar had ik nog nooit van gehoord. Totdat Clinique het uitbracht onder de naam Lidsmoothie. Én dat moet ik natuurlijk uitproberen en reviewen, en dat laatste is precies wat ik nu ga doen!
Image and video hosting by TinyPic 
Verpakking is leuk, schattig, klein. Handig om mee te nemen, want hij past zelfs in de allerkleinste handtas. Het ziet er niet überchic uit, maar wat mij betreft hoeft dat ook helemaal niet, want deze verpakking is verre van lelijk. En ach, als 'ie zijn werk doet vind ik het wel prima.
Image and video hosting by TinyPic 
De applicator is... vreemd. Het is een koud, ijzeren, bollige ding en het voelt heel apart. Maar dat is ook iets wat Clinique ermee wil bereiken. Het is namelijk een zogenoemde verkoelende applicator die je huid jonger zou maken. Ik heb er niet veel van gemerkt, maar in de ochtend vind ik het wel prettig. Ik ben plots weer klaar wakker.
Image and video hosting by TinyPic
Het product zelf is best oké gepigmenteerd. Niet super, maar het is en blijft een creme die je kan uitsmeren. Het is meer een soort van basis, maar is 'ie daar wel bruikbaar voor? Dat is een Nee, met een hoofdletter N. Het creast als een gek en je moet blij zijn als het een kwartiertje mooi blijft zitten. Prima voor shoots, maar voor daily life? Dikke no-go. Jammer Clinique, die Lidsmoothies hadden zo leuk kunnen zijn!

Toch benieuwd? De Lidsmoothies kun je kopen bij de parfumerieën voor €23.50.

1 candy's:

beautyforgirls zei

Heel erg jammer.
Liefs, xxx


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC