vrijdag 21 oktober 2011

on the wishlist: nikon d3100

Image and video hosting by TinyPic
Zien jullie dat beautifully thing hierboven (express niet gepixeld, haha)? Dat is mijn nieuwe spaardoel. Namelijk de Nikon D3100. Ik wilde eerst altijd een Canon (liefst de 550D), maar dit pareltje heeft mijn hart gestolen. Hij is van een meisje uit mijn klas, en ik mocht hem even proberen. En oh my, wát een ding.

Hij maakt zulke duidelijke, heldere foto's. Hij focust automatisch, maar als je dat niet wilt ook handigmatig. Wat ik vooral erg fijn vind, want met een digitaal dingetje stelt hij scherp waar hij wil en niet waar ik wil. En je moet aan de lens draaien voor inzoomen - dat vind ik vooral mega cool - én je kunt je camera uitbreiden met meerdere lenzen. Macro, voor kleine dingetjes of voor veraf voor bijvoorbeeld luchtfotografie. En dat kun je met een klein digitaal dingetje niet.

Kortom: ik heb mijn zinnen gezet op de Nikon D3100, de reclame is niet alleen cute - een schildpad op een poes, amazeballs! - maar de camera an sich is al een ding. Ik heb al een heel spaarplan gemaakt (€100.00 per maand, hij kost met alle benodigdheden (tas, geheugenkaart, en natuurlijk de camera zelf €470.00), en met dat plan kan ik het over 5 maandjes verwezenlijken. Maar tot die tijd kijk ik maar verliefd naar alle plaatjes van deze camera. *klikt snel naar Google voor alle plaatjes*. Wish me luck.

5 candy's:

beautyforgirls zei

Ik heb de Nikon P500, mijn pareltje.
Liefs, xx

Moniek zei

Jammer dat je niet voor de Canon gaat!

Resy zei

Wow €100 per maand is best veel.. Zou dat zelf niet kunnen ben ik bang. Maar heel veel succes met sparen dus!

Tineke zei

Ik heb deze ook, en ben er helemaal verliefd op! Goede keuze ;) hihi!

Josephine zei

Ik ga wel voor de Canon, maar dat gaat trager dan bij jou, maar ik wil er wel voor gaan.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC