woensdag 5 oktober 2011

beauty: flawless clear skin

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
We hebben er allemaal wel 's last van. De zogenoemde puistjes, pukkels, The Mount Everest, of hoe je het ook wilt noemen. En ja ik dus ook. En daar wilde ik zo snel mogelijk iets aan veranderen, dus kocht ik 4 producten van de Dr. van der Hoog Clear Skin lijn. Ik had daar namelijk ooit al een tube masker van en die beviel me erg goed. En hoe bevallen deze producten me?
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
As you can see, mijn puistjes zijn allemaal zo goed als weg. Ik heb tussen mijn wenkbrauwen nog wel een beetje roodachtig, maar dat zijn geen pukkels. Lucky me! Helaas heb ik nog wel heel wat mee eters, dus binnenkort even weer van die strips kopen. De foto's zijn precies, exact een maand na elkaar gemaakt. Ik test ze nu dus al langer dan een maand. En ja, ik ben heel erg tevreden. Welke producten ik gebruik?

De Cleasing Foam is een mousse structuur "afwasser", wat nog goed blijkt te werken, maar die helaas uit het assortiment is gehaald, je hebt nu een gel. Na het gebruik voelt mijn gezicht heerlijk schoon en fris. Je doet het gewoon op een vochtig gezicht met vochtige handen en masseren maar!

De Cleansing Lotion met een agressief middel, namelijk alcohol. Maar het zijn nou eenmaal producten voor een vette huid, dus als je een droge/normale huid hebt is het een no-go. Mijn huid heeft er geen last van. Mijn huid vind het prima spul!

De Day & Night Control is een dag en een nachtcreme in éen, hoe geniaal. Het maakt je gezicht ook nog 's mat, dus zoveel poeder hoef ik nou ook niet te gebruiken. Het verzorgd je huid goed (tenminste, die van mij), en dat is natuurlijk heel belangrijk! Fijne creme.

Een dik, plakkerig Yeast Mask maar fijn masker, die helaas uit het assortiment is als tube. Hij is er nog wel als poedermasker, dus een poeder die je zelf nog met water als masker moet maken. Hij is wel heel erg fijn! Hij droogt op, en dat voelt een beetje trekkerig, maar na afloop voelt mijn huid zó zacht en fijn. Zeker een aanrader.

De producten van Dr. van der Hoog zijn wel vernieuwd. Zo heb je nu een gel in plaats van een mousse, en heb je een scrub erbij. Maar ik denk wel dat de producten hetzelfde werken, ze hebben gewoon een nieuw jasje gekregen. Ik vind het zeker aanraders! Ik heb ze gekocht voor €10.00 (2 voor €5.00) bij de Op=Op shop, daar heb je dus de oude verpakkingen nog voor véel minder.

Het kan zijn dat de producten voor jou minder fijn en goed werken dan bij mij.
Dat komt omdat we allemaal een andere huid hebben. Zo kan ik dit "systeem" niet aanraden voor
een droge/normale huid, want dan kan het te agressief zijn! Hou daar dus rekening mee.

5 candy's:

Moniek zei

Wauw, wat een goed resultaat! Ik heb gelukkig nooit echt last van puistjes gehad, maar ik kan begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn.

Josephine zei

Dat ziet er goed uit!

Esmay zei

@ Moniek: Ik dacht eerst ook altijd dat ik wel een flawless huidje zou houden, maar helaas. Gelukkig heb ik zo af en toe!

beautyforgirls zei

Dat ziet er zo goed uit.
Liefs, xxx

Resy zei

Wat een goed resultaat! Ik had een jaar geleden heel veel last van acné maar nu heb ik een hele egale huid waar ik toen alleen maar van kon dromen, ja af een toe een mee-eter en heel af een toe een puistje maar dat maakt me nu niet meer uit.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC