dinsdag 23 augustus 2011

update: nieuw jasje

Image and video hosting by TinyPic
Ik zit nu met een trots gezicht voor m'n laptopje dit artikel te tikken. En waarom? "my sweet candy life" zit in een nieuw jasje! En daar was het ook wel tijd voor. Tenminste, in my opinion. Er zit een heel verhaal achter, dus keep on reading!

Well, het begon allemaal met Lisa, zei had een crack Artisteer, en ze was zo lief om voor mij een lay-out in elkaar te knutselen. Harstikke lief, en ik ben d'r heel dankbaar, maar omdat het een crack was, was 'ie opeens niet meer oke. Om een lang verhaal kort te maken: de lay-out deed het niet. En toen was ik desperate...
Wrong! Nynke bood me haar hulp aan, zij had een werkende Artisteer, en we gingen samen aan de slag voor de lay-out van "my sweet candy life"! En is 'ie niet perfect geworden? Roze, wit en zwart, precies wat ik wilde. De header heb ik trouwens zelf gemaakt, en ik ben er écht trots op. Vooral omdat ik niet zo'n goede Photoshopper ben (lees: ronduit slecht). Maar het is me toch gelukt. Anyways: voortaan zit "my sweet candy life" dus in een nieuw, zomers jasje!

Nog even een special thanks naar Lisa en Nynke toe! <3

Nog wat veranderingetjes @ the blog:
  • Het irritante tweede blogartikel ding is weg. Ik had opeens bij mijn template dat ik opeens twee blogberichten vakje had. Dus als je naar beneden scrolde begon je weer opnieuw. Dat is nu ook lekker weg!
  • Artikelen komen vanaf nu 's ochtends. Ja, ik heb hiervoor gekozen omdat ik dit fijner vind. Dus voortaan om 10:00 staat er een blogpost te wachten!

Wat vinden jullie van het nieuwe jasje?

3 candy's:

Resy zei

De nieuwe layout is echt heel mooi!

Noelle zei

Leuke nieuwe layout! Erg rustig, daar hou ik wel van!

Brechtje zei

Ik vind je nieuwe lay-out zo mooi, lekker rustig, overzichtelijk. De header vind ik ook heel mooi. Helemaal goed. :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC