woensdag 24 augustus 2011

persoonlijk: my perfect imperfections

Image and video hosting by TinyPic
Lange tijd geleden ging hiervan al een tag rond op Youtube, maar zoals je weet, hier @ the blog maak ik geen filmpjes. Maar omdat ik het toch wel leuk vind om deze 'soort van tag' te doen, doe ik het lekker in een blogpost. Mijn perfece imperfecties.
Image and video hosting by TinyPic
Negatief:
  • Mijn neus
  • Mijn oren
  • Mijn voeten
Waarom? Mijn neus omdat het echt een dik, groot geval is. Ik erger me echt dood aan op foto's, omdat het zo'n BAM in your face ding is. Ook is mijn neus altijd een beetje vettig en shiny, ook al poeder ik het goed af.
Mijn oren omdat ze nog net niet flaporen zijn, maar ze staan wel een beetje naar voren. Ik doe ook nooit een staart in ofzo, omdat ze dan nog meer opvallen. Ergernis!
En die laatste, voeten. Ja, voeten heb ik altijd al vies gevonden. Ik vind voeten, tenen en alles echt vies. Bah.
Image and video hosting by TinyPic
Positief:
  • Mijn nagels
  • Mijn oogkleur
  • Mijn karakter/persoonlijkheid
Over mijn nagels krijg ik eigenlijk altijd wel complimentjes. Dat ze mooi in vorm zijn, dat ik ze netjes lak etc. En ik vind ze zelf ook mooi. Ze hebben een mooi lang nagelbed!
Mijn oogkleur, misschien een beetje apart. Maar ik vind dat mijn ogen best een mooie groene kleur hebben!
En waarom de laatste? Nou, ik krijg vaak te horen dat ik altijd vrolijk ben, en dat klopt ook wel. Ben niet echt vaak chagrijnig (oke, heel soms), en lach heel veel. That's why.

Nu jullie: Noem 3 'slechte' dingen op, maar vooral 3 goede!

3 candy's:

Victoria zei

Leuk!
Ik vind je neus helemaal niet dik, het is gewoon wat platter, maar dat staat juist leuk vind ik.

beautyforgirls zei

Mijn drie slechtste dingen: 1. Mijn buik, ik heb er 3 kleine streken op. 2. ik kan niet zo goed mijn nagels lakken met een donker kleurtje. Dan ziet het er zo slordig uit. 3. Ik heb soms wienig geduld met dingen.

Mijn drie goede punten: 1. Ik ben heel sociaal. 2. Heb een grote passie voor make-up. 3. Ik ben trots op hoe ik eruit zie en wie ik ben.
Liefs, xxx

Aleida zei

Herkenbaar, ik vind voeten ook echt onwijs vies


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC