woensdag 17 augustus 2011

persoonlijk: three weeks to go

Image and video hosting by TinyPic 
Uitslapen tot een uur of 11, de hele dag in pyjama lopen, make-uploos rond paraderen, en tot laat opblijven. Een paar dingen die ik doe in de vakantie. Naast natuurlijk keihard bloggen, maar you understand. In de vakantie ben ik alles, behalve druk bezig zijn. Ik denk aan niks, en vooral niet aan school, en het enigste waar ik aan denk ik..... niks.

Helaas is dat over ongeveer 3 weekjes weer voorbij en ben ik weer een full time student. Of student. Scholiere, eigenlijk. Maar soit, ik "zit" dan nu in de vierde. Mijn laatste schooljaar of de middelbare school waar ik dan 4 jaar heb rondgelopen. Vreemd om daar bij na te denken (fail, ik denk toch ergens bij na). Maar eigenlijk is het niet eens een full jaar, je hebt maar een halfjaartje les en dan alweer examens. Daar zie ik eigenlijk best tegen op. Al die oefentoetsen die je moet maken, en natuurlijke de toetsen die mee tellen voor het examen. Vreselijk. Gelukkig kan ik nu nog even genieten, niet van de zon want die is er niet, maar wel van mijn nu nog vreselijke luie leventje.

ps. dit gaat dus over de vakantie! zeker weten dat ik op m'n laatste jaar m'n schooltje wel ga missen <3

7 candy's:

Marijke zei

Geniet nog maar even van je tijd op de middelbare school hoor! Ooit ga je het missen ;)

MissPrettiness zei

Geniet nog van je vakantie! =)

beautyforgirls zei

Heb je een nieuwe layout? Ik vind hem kei leuk! <3
Geniet nog even.
Liefs, xxx

Inner Beauty Battle zei

Haha herkenbaar. Geniet van je 4e jaar, want sowieso dat je het gaat missen haha. Ik dacht ook yes ik ga naar grote mbo school, maar poeh ik mis mn kleine schooltje toch wel ^^

Noelle zei

Geniet er nog van! Ik moet ook over 2,5 week weer naar school! Ik heb er best wel zin in want ik heb 9 weken vakantie gehad en dat is eigenlijk wel meer dan genoeg! Ik hou van mijn studie :D

Lisa zei

Wow, ik moet over 4 dagen al weer. :( Geniet nog van je laatste weekjes vakantie!

Victoria zei

ooh, ik vind dat ook zo verschrikkelijk jammer :(. Van mij mocht dit nog wel 3 weken extra lang duren..
Je hebt trouwens echt een leuke blog, ik ga je zeker volgen ! :D


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC