zondag 7 augustus 2011

personal: movie marathon

Image and video hosting by TinyPic
Ik ben dol op films. Drama, komedie, romantiek. I just love it al, and i can't get enough! Natuurlijk heb ik áltijd een dikke lijst met films die ik nog wil zien, vandaag een klein lijstje met een paar van die films. Dit kunnen oude films zijn, maar ook brand new movies! Just keep on watching.

Bad Teacher
Image and video hosting by TinyPic
Sommige docenten doen maar wat. Elizabeth (Cameron Diaz), bijvoorbeeld. Ze is meedogenloos, onaangepast en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar flutbaan. Als ze gedumpt wordt door haar verloofde, zet ze alles op alles om een rijke, knappe vervanger (Justin Timberlake) voor zich te winnen. Elizabeth gaat de strijd aan met haar overenthousiaste collega Amy (Lucy Punch) en gaat niet in op de avances van een sarcastische, onfatsoenlijke gymleraar (Jason Segel).
Bron

Monto Carlo
Image and video hosting by TinyPic
Een jonge vrouw (Selena Gomez), haar stijve stiefzuster (Leighton Meester) en haar beste vriendin (Katie Cassidy) gebruiken al hun spaargeld om een langverwachte droomreis naar Parijs te maken. Dit draait echter uit op een grote teleurstelling. Wanneer ze besluiten om hun tegenvallende reis te onderbreken en de lobby van een luxehotel induiken, wordt één van hen verward met een verwende Britse erfgename (Selena Gomez - dubbelrol). Vooraleer ze hun echte identiteit kenbaar kunnen maken raken ze echter verwikkeld in allerlei problemen tijdens een vakantie in Monte Carlo.
Bron

Bridesmaids
Image and video hosting by TinyPic  
Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation.
Bron

Easy A
Image and video hosting by TinyPic
De middelbare scholiere Olive Penderghast (Emma Stone) ziet haar reputatie verwoest worden als er een valse roddel wordt verspreid dat ze losbandig is. Ze besluit uiteindelijk gebruik te maken van dit imago om het één en ander te veranderen op school.
Bron

It's a Boy Girl Thing
Image and video hosting by TinyPic
Woody Deane (Kevin Zegers) en Nell Bedworth (Samaire Armstrong) zijn buren en vijanden van elkaar. Op een dag worden ze wakker in elkaars lichaam! Nadat ze zijn bijgekomen van dit vreemde incident, hebben ze nog meer één doel: Het verpesten van elkaars reputatie!

En dat is de lijst voor nu. Ik denk dat ik morgen maar 's ga beginnen met de eerste. Of straks.
Ik heb namelijk wel zin in een leuke film!

Welke film wil jij nog ('s) zien?

With love.

9 candy's:

Anoniem zei

Ik wil Bridesmaides zo graag zien! Het lijkt mij echt een geniale lachfilm :)

beautyforgirls zei

Ik hou van films. Zelf kijk ik veel meiden films.
Liefs, xxx

Noelle zei

Ik heb alleen Easy A gezien van de films die je opnoemt. Ik heb echt een lange lijst van films die ik nog wil zien, een paar die staan al klaar om te bekijken: From Prada to Nada, Mean Girls (kan me niet herinneren dat ik die ooit heb gezien) & The Other End of the Line. Ik hou echt van die meiden films!

Esmay (admin) zei

@ Noelle: Oh die From Prada To Nada lijkt me ook echt geweldig!
Ik hou ook echt van meiden films hoor (:

Anoniem zei

Leuk hoor meiden films. eigenlijk MOET je er af en toe een avondje voor plannen.

Ik volg je btw op bloglovin!

Roos zei

Ik wil bridesmaids heel graag zien!

Anoniem zei

Bridesmaids is echt een zalige film! Heb me kapot gelachen toen ik hem bekeek..

sisier zei

handig dit, ik zocht nog wat films om te gaan kijken :D

a1001addictions zei

Easy a en its a boy girl thing zijn echt leuk!


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC