maandag 15 augustus 2011

personal: 25% done

Image and video hosting by TinyPic 
Oh my god. Die actie! Maybelline producten voor de helft van de prijs, Rimmel 1+1 gratis. Ik moet kopen! "Nee Esmay, je hebt een no-buy afgesloten. Je gaat helemaal niks kopen, die producten heb je al in je stash, kom op." Moet je die kleuren zien! Dat zoek ik al zo lang, en nu voor de helft. Dit kan ik toch niet laten liggen? "Jawel, en je laat het liggen ook. We gaan de winkel verlaten. Nu!" Maar ze roepen mijn naam, ik moet het meenemen. "Nee. Zeg maar au revoir. Misschien als je klaar bent, met je 66 days without shopping".

Zag daar even een kleine schets van iets wat ik nu mee maak als ik in de winkels loop. Ik zie al die mooie nagellakjes, oogschaduws en blushes, en ik wil het gewoon allemaal mee nemen. Maar no, het mag niet. Of het mag wel, maar ik wil de challenge gewoon éen keer goed afsluiten. Een keer dat iets me wél lukt in plaats van niet. Doorzettingsvermogen. Dat is iets wat ik op dit moment hard, en dan ook echt hard, nodig heb. Maar het gaat me lukken. Ik zit nou eenmaal rond de 25% vandaag, en ik hoef nog maar 51 dagen. It will work.

7 candy's:

Resy zei

Lijkt me echt verschrikkelijk zo'n no-buy. Maar ik ga er zelf ook aan beginnen maar dat duurt nog even, ik ga in januari beginnen dan qua kleding proberen tot en met dat ik in de zomer naar amerika ga. Dat gaat heel lastig worden. Of te wel nu tot en met december heeeell veeell kopen haha.

Maar iig nog heel veel succes!

Claudia zei

Knap hoor! En ik heb besloten niet aan een no-buy maar aan een soort van zakgeld te doen, net als dat je kleedgeld hebt, heb ik make-up geld haha. Past het die maand niet in m'n budget, dan volgende keer maar, en wie weet vind ik het tegen die tijd helemaal niet spannend meer.

Selina zei

Goed bezig!! Ik heb de maand augustus als No Buy bestempelt en moet zeggen dat het me zwaar valt. Gelukkig zit ik al op de helft :) Succes!

Noelle zei

Pfoe, echt goed dat je dat zo volhoudt, het is echt heel erg lang! Ik zou een maandje wel kunnen als ik naar een shop dag toewerk, maar 2 maanden. Maar het gaat je wel lukken :D

beautyforgirls zei

Heel erg goed van je. Echt respect voor jouw meid. Volhouden hé.
Liefs, xxx

Marijke zei

Ik heb mezelf ook op een soort van no-buy gezet..
Alleen bij heeeele toffe limited editions mag ik van mezelf overwegen om iets te kopen, haha. #fail.

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Ik heb een no-buy ook, ik deel je leed o_O Het is ergste is als je voorbij de Kruidvat moet en je ziet al die posters hangen met LAATSTE KANS enzo.. grrr >_<


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC