dinsdag 23 augustus 2011

lifestyle: healthy vitamin yum

Image and video hosting by TinyPic
Naast dat ik natuurlijk dol ben op chocolade, koekjes en chips (zoals ik jullie laatst al vertelde) op z'n tijd, hou ik natuurlijk ook van gezonde en lekkere tussendoortjes. Neem nou fruit. Het is harstikke lekker en nog gezond ook. Kijk, daar houden we van. En dit keer kwam mams thuis met wel heel apart... fruit.
Image and video hosting by TinyPic 
Het heet namelijk een 'mineola'. Zoals mams het presenteert: "het is een sinaasappel en mandarijn in een". Oke, dit moest ik dan even proberen. Want smaakt het dan meer als een sinaasappel of meer als een mandarijn? Het ziet er in ieder geval uit als een...l'orange.

En waar smaakt het nu precies naar? Ik ben er meer van overtuigt dat het een wat kleinere sinaasappel is. Al heb ik al een hele tijd geen mandarijn meer gehad of gezien, dus wie weet. Maar het is wel een goede deal. Én lekker én gezond. Healthy yummie fruit, dus.

4 candy's:

robin zei

klinkt heel yummy! <3

Romy zei

Hahaha, ik vind het gewoon naar sinaasappel smaken, eigenlijk =) Maar het is inderdaad heel lekker!

Astrid zei

Ik vind het eigenlijk ook gewoon een sinaasappel maar dan wat kleiner :)

Brechtje zei

Ik ken die ook, lekker inderdaad! Ik vind het meer naar sinaasappel smaken. :)


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC