dinsdag 30 augustus 2011

lifestyle: delicious flavour, delicious food

Image and video hosting by TinyPic
Toen we een keer zaten te barbecuen (familie) had mama superlekker brood. Niet echt stokbrood achtig, een stuk lekkerder dan dat. Nee het was Focaccia. Italiaans brood. Het is niet super healthy (check calorieën), maar oh my. Dit is een stukje hemel op aarde!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Dit is de Kruidenboter-Mozzarella variant, die vind ik persoonlijk een stuk lekkerder dan de normale, simpele. Het geeft net wat meer smaak. Ik vind dat je het gewoon een keer moet proberen. Het is echt totaal niet duur, tenzij je het natuurlijk koopt bij een of ander chic, luxe supermarktje, maar dat lijkt me sterk.

Ik (mama), heb 'm gekocht bij de Aldi. Nou, je weet wel. Aldi is budget, dus deze was misschien rond de €2.00? En dan voor een pak van twee. Dus ren nu naar de Aldi zeg ik je. Rén!

Leuke fact misschien. Nadat ik dit broodje op de foto had gezet (nadat 'ie in de oven was geweest) was 'ie helemaal hard. Tip: laat je moeder het allemaal doen. Die weet tenminste hoe de magnetron-oven-combi werkt, ik niet. Ik heb deze dus niet opgegeten #balen , maar we hebben nog een pak van 2 in huis! #diegaaninmijnmaag

6 candy's:

Elizabeth zei

Ik aanbid focaccia. Dat mogen we echt niet in huis hebben of ik eet het in no time op. :p

Resy zei

Het ziet er echt heerlijk uit! Ga ik zeker een keertje proeven.

beautyforgirls zei

HMM, dat ziet er lekker uit.
Liefs, xxx

Nynke zei

Ziet er lekker uit!
Ik kende het zelf nog niet.

Inge zei

oh die eten wij thuis ook wel eens heerlijk!

Charlotte zei

yummiee ziet er smakelijk uit!

xx
ik volg je.


my sweet candy life is begonnen op 13 augustus 2010 als 'n blog die niet echt een catergorie had. en ... dat heeft de blog eigenlijk nog steeds niet. alles wat online komt is in ieder geval 100% esmay - dat ben ik -.
maar weetje, misschien moet je me maar gewoon volgen, dan word je wel op de hoogte gehouden, ghihi. ^-^

Follow my sweet candy life

mail

esmaydeolde@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Blogger.

archief

GFC